Blockchain Stories
Crypto analist: Ripple kan naar $30 stijgen
Altcoin Nieuws Ripple

Crypto analist: Ripple kan naar $30 stijgen

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Ripple is één van de meest besproken altcoins. Dit komt onder meer door de hechte Ripple community, de ontwikkelingen rondom deze digitale valuta en de vele analyses die gedeeld worden. Recentelijk heeft de ervaren analist Ralston Max ook een analyse over Ripple op zijn X account gedeeld. Deze analyse is eigenlijk een reactie op een andere X gebruiker die commentaar uit op het gedrag van Ralston Max op X. Op reactie daarop stelt Max dat een koers van $30 voor Ripple in de toekomst realistisch is.

Koers van $30 realistisch doch ambitieus

Een mogelijke Ripple koers van $30 wordt door Max als realistisch doch ambitieus omschreven. Hij stelt dat Ripple zomaar richting $30 á $35 kan stijgen, waarbij hij in dezelfde tweet ook nog een koers van $7 benoemt. Een koers van $7 is volgens Max een zeer conservatieve schatting voor hetgeen Ripple naar toe kan groeien.

Mocht de Ripple koers daadwerkelijk naar $7 stijgen, betekent dit een nieuwe all time high voor Ripple. Tegelijkertijd betekent dit dat de Ripple koers vanaf dit moment met ruim 1200% moet stijgen. Hoe realistisch is het om dat te mogen verwachten? Daar zijn veel mensen het op X absoluut niet over eens. Sommigen geven aan dat ze geloven in de verwachtingen van Max, terwijl anderen aangeven dat deze verwachtingen simpelweg kansloos zijn.

Mocht de Ripple koers daadwerkelijk naar $30 stijgen, zou dit al helemaal met een bizarre stijging gepaard moeten gaan. Voor een koers van $35 moet de prijs met meer dan 6700% stijgen. De wonderen zijn zeker de cryptowereld niet uit, maar dit lijkt toch iets té ambitieus te zijn. Desalniettemin blijft XRP een interessante digitale valuta die zeker een mooie koers doorgemaakt kan worden.

Hoe zit het met de marktkapitalisatie?

Zoals eerder al aangegeven, wisselen de reacties heel erg op de tweet van Max. Sommigen geven aan dat Ripple inderdaad zo hard kan stijgen, terwijl anderen aangeven dat dit om meerdere redenen eigenlijk niet mogelijk is. Eén van de veelgenoemde redenen daarvoor is de marktkapitalisatie.

Bij een Ripple koers van maar liefst $35 zou de marktkapitalisatie van Ripple op meer dan $2 biljoen uitkomen. Daarmee zou de marktkapitalisatie van Ripple hoger komen te liggen dan de gezamenlijke marktkapitalisatie van Bitcoin en Ethereum momenteel. Dat lijkt inderdaad iets teveel van het goede te zijn.

Komt de Ripple koers op ongeveer $7 uit? Dan ligt de marktkapitalisatie van Ripple op ongeveer $400 miljard. Ook ontzettend veel geld, maar het klinkt wel iets realistischer dan een marktkapitalisatie van $2 biljoen.

Wat mogen we van Ripple verwachten?

De genoemde koers van $30 á $35 lijkt iets te hoog gegrepen te zijn. Er zijn immers weinig factoren die deze voorspelling feitelijk kunnen onderbouwen. Bovendien speelt de hierboven besproken marktkapitalisatie een belangrijke rol. Toch mogen we op termijn nog het een en ander verwachten van Ripple. Het eerste doel ligt rond een koers van $1,00 á $1,25. Mocht die koers door XRP aangetikt worden, kan uiteindelijk een koers van $7 bereikt worden.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Opvallend: Amerikaanse universiteit investeert in Bitcoin ETF’s

Scott

Blockchain en goud: Hoe Tether de wereld van crypto beïnvloedt

Julian Smits

De tegenvallende daling van SUI: Hoop voor de toekomst?

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu