Blockchain Stories
Bitcoin Spot ETF’s herpakken zich na mindere dagen
Bitcoin Cryptomarkt Update ETF Nieuws

Bitcoin Spot ETF’s herpakken zich na mindere dagen

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Afgelopen week was een méér dan sublieme week voor de Bitcoin Spot ETF’s. De 11 ETF’s konden gezamenlijk een instroom van meer dan $2 miljard noteren. In slechts één week tijd dus. Het begin van deze week verliep echter minder rooskleurig. De netto instroom viel veel lager uit en op één dag moesten de Bitcoin Spot ETF’s zelfs genoegen met een uitstroom nemen. Daarmee werd de ‘winst’ van vorige week weer deels teniet gedaan. Gelukkig was gisteren, 24 oktober, weer een uiterst positieve dag voor de Bitcoin Spot ETF’s.

Instroom van meer dan $188 miljoen

Op 24 oktober wisten de 11 Bitcoin Spot ETF’s gezamenlijk een instroom van meer dan $188 miljoen te noteren. Een geweldige prestatie, mede omdat het eerder deze week dus nog moeizaam ging. De ETF’s stonden een paar dagen onder druk en moesten uiteindelijk genoegen nemen met een zeer matige dag. De Bitcoin Spot ETF’s weten zich echter prima te herpakken, getuige de instroom van meer dan $188 miljoen.

Het is interessant om in bovenstaand overzicht naar de groene- en rode kandelaren te kijken. De rode kandelaren zijn veel minder zichtbaar, terwijl de groene kandelaren steeds hoger reiken. Dít geeft duidelijk aan dat er vanuit investeerders meer vertrouwen in de Bitcoin Spot ETF’s komt. Op zich logisch, aangezien het voor elke investeerder super eenvoudig en veilig is om in de Bitcoin Spot ETF’s te investeren. Gezien de instroom van afgelopen weken lijken meer en meer investeerders dat ook in te zien.

Uiteenlopende prestaties

Zoals vaker het geval is, presteren de verschillende Bitcoin Spot ETF’s vrij wisselend. De BlackRock ETF noteerde gister een instroom van meer dan $165 miljoen. Daarmee was het de absolute marktleider en ook de ‘redder’ van de Bitcoin Spot ETF’s. Zonder deze instroom van BlackRock zou het totaalplaatje er immers minder rooskleurig uit gezien hebben.

Er was gister slechts één Bitcoin ETF met een uitstroom. Het ging hierbij om de Grayscale GBTC ETF; deze ETF moest genoegen nemen met een uitstroom van $7,1 miljoen. Opvallend is ook dat veel ETF’s helemaal geen handel noteerden. Dat gold voor 8 Bitcoin Spot ETF’s, terwijl slechts twee ETF’s groene cijfers wisten te noteren. Dat gold dus voor de BlackRock ETF (zie hierboven) en voor de Bitwise BITB ETF. Deze ETF noteerde een keurige instroom van $29,6 miljoen.

Het is in ieder geval goed om te zien dat de Bitcoin ETF’s zich herpakken. Dit geeft des te meer aan dat de Bitcoin ETF’s over veel veerkracht beschikken, net zoals Bitcoin dit in de afgelopen dagen bewezen heeft. Overigens presteren de Ethereum Spot ETF’s in de schaduw van de Bitcoin ETF’s maar héél matig. Kijk maar eens naar onderstaand overzicht, waarin nagenoeg geen handel meer waarneembaar is.

Betekent dit dat investeerders geen geloof meer hebben in de Ethereum ETF’s? Het lijkt er inderdaad op. Het gebrek aan handel kan echter ook komen doordat investeerders voor andere financiële producten kiezen. Zoals een Bitcoin ETF.  

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Zal Worldcoin stijgen naar $3,20? Dit is ervan afhankelijk!

Timo Bruinsma

Recordaantal Bitcoin whales dankzij nieuwe instroom

Scott

DIMO crypto stijgt met 80% in een dag, maar staat voor uitdaging

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu