Blockchain Stories
Bullish momentum voorspelt nieuwe hoogtepunten voor Bitcoin
Bitcoin Cryptomarkt Update Nieuws

Bullish momentum voorspelt nieuwe hoogtepunten voor Bitcoin

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Historisch gezien is oktober één van de beste maanden voor crypto. Zo niet de beste maand. Ook dit jaar bewijst Uptober weer zijn naam, aangezien de Bitcoin koers in oktober een mooie stijging doorgemaakt heeft. Deze stijging volgt wel op een eerdere daling aan het begin van de maand. Onder aan de streep had Bitcoin dus nóg beter kunnen scoren in oktober. Desalniettemin zijn de verwachtingen voor het restant van Q4 ontzettend bullish. Om meerdere redenen voorspelt het bullish momentum momenteel nieuwe hoogtepunten voor Bitcoin. Een voorspelling die onderstrepen wordt door veel crypto analisten. Veel crypto analisten spreken zich immers op X lovend uit over Bitcoin.

Grote uitbraak aan het einde van oktober

De gerespecteerde crypto analist Titan of Crypto spreekt op X over een potentiële grote uitbraak aan het einde van oktober. Deze uitbraak zou zelfs gepaard kunnen gaan met een nieuwe all time high.

Deze uitbraak is, volgens Titan of Crypto, uiteraard niet alleen aan de periode in het jaar te danken. In zijn tweet benoemt deze crypto analist dat er belangrijke stappen zijn gezet door Bitcoin. De Bitcoin prijs heeft het weerstandsniveau van $67.000 doorbroken en omgezet naar een ondersteuningsniveau. Vanuit dit niveau zou de Bitcoin prijs koers kunnen zetten richting $71.100. Dat is volgens Titan of Crypto het volgende belangrijke niveau.

Weet de Bitcoin prijs daadwerkelijk boven het niveau van $71.700 uitgekomen? Dan lijkt een nieuwe all time high binnen handbereik te zijn. Oók met dank aan het bullish momentum waar momenteel sprake van is.

Komende presidentsverkiezingen

Een belangrijke gebeurtenis staat op 5 november in Amerika op de planning. Op die dag mogen alle Amerikanen voor een nieuwe president stemmen: Trump of Harris. Vanuit het oogpunt van crypto wordt dit als een belangrijke gebeurtenis gezien, omdat Donald Trump crypto een extra stap voorwaarts kan brengen. De bekende crypto analist CryptoRover spreekt zelfs over een koers van $300.000!

Recordhoogte hashrate

Gisteren kwam ook het nieuws naar buiten dat de Bitcoin hashrate momenteel op een recordhoogte staat. Dit is goed nieuws. Des te hoger de Bitcoin hashrate staat, des te lastiger het is om het netwerk aan te vallen danwel te manipuleren. Een hogere hashrate staat ook gelijk aan een hogere computerkracht, waardoor het minen van Bitcoin duurder wordt.

Voor miners is dat uiteraard geen goed nieuws. Voor de Bitcoin prijs kán dit wel goed nieuws betekenen. Aangezien het voor miners duurder/lastiger wordt om nieuwe Bitcoin te minen, ontstaat er mogelijk een disbalans in het vraag-aanbod effect. Dit kan prijsopdrijvend werken, waardoor de Bitcoin prijs verder en verder kan stijgen.

Het is niet voor niets dat CryptoRover dit als ‘bullish’ omschrijft. Net zoals dat de komende presidentsverkiezingen bijzonder bullish uit kunnen pakken. En net zoals dat de geschiedenis zich wederom kan herhalen. Daarmee doelen we onder meer op het patroon dat Bitcoin momenteel doormaakt. Dit patroon is in het verleden meermaals zichtbaar geweest en zorgde uiteindelijk voor een flinke opwaartse beweging van de Bitcoin prijs.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Tesla heeft nog steeds 11.509 BTC in bezit

Scott

Russische influencer licht investeerders op voor steun Oekraïens leger

Michel Borggreve

Wat veroorzaakt de koersdalingen van veel altcoins?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu