Blockchain Stories
Crypto analist: “Kans op Bitcoin correctie is klein”
Bitcoin Cryptomarkt Update Nieuws

Crypto analist: “Kans op Bitcoin correctie is klein”

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De vooruitzichten voor Bitcoin zijn positief. De Bitcoin prijs steeg in oktober al aanzienlijk, de maanden november en december zijn historisch gezien ook vaak positief en er ontstaat inmiddels een algeheel bullish sentiment in de markt. Al deze factoren kunnen zorgen voor een nieuwe Bitcoin all time high koers in 2024. Zover is het nog niet, maar veel analisten zien de vooruitzichten voor Bitcoin zeker positief in.

Zo ook de crypto analist Jason Pizzino. Hij is één van de vele crypto analisten die op X actief is, maar óók actief is op YouTube. Op zijn YouTube account plaatst hij regelmatig interessante video’s met daarin nuttige informatie en inzichten. Dat was ook het geval in de video die hij eergisteren online heeft gezet. In deze video benoemt Pizzino onder meer dat de kans op een Bitcoin correctie klein is.

Stijgen zonder grote terugval

Voor bovenstaande video heeft Pizzino de huidige situatie naast patronen uit het verleden gelegd. Op basis daarvan durft hij te stellen dat de Bitcoin prijs gaat stijgen zonder een al te grote terugval door te maken. Dat is in het verleden wel eens anders geweest. In het verleden is meermaals gebleken dat de Bitcoin prijs eerst moet zakken, waarna de prijs pas hard kon stijgen. De kans daarop is volgens Pizzino momenteel klein.

Daarbij geeft Pizzino wel aan dat het nu vooral aankomt op het bewaren van geduld. Op basis van zijn analyse verwacht hij dat Bitcoin pas in februari 2025 naar een nieuwe all time high gaat stijgen. De huidige opwaartse trend is krachtig, maar heeft meer tijd nodig om zich echt te ontwikkelen. Aldus de analist Jason Pizzino.

Lastiger instappen

Ook de verwachtingen/voorspellingen van Pizzino zijn dus behoorlijk positief. Daarmee sluit hij zich aan in de lange rij van analisten die hoge verwachtingen van de Bitcoin prijs hebben. Tegelijkertijd geeft Pizzino wel eerlijk aan dat het voor investeerders steeds lastiger wordt om in te stappen.

Dat is, naar zijn mening, vooral het geval als de Bitcoin koers eenmaal boven de $80.000 uitgekomen is. Vanaf dat moment kan instappen nog steeds interessant zijn, maar wordt de kans op een (kleine) correctie wel weer iets groter. Dat wordt nog verder versterkt als de Bitcoin prijs uiteindelijk boven de $90.000 uit gaat komen.

Zover is het echter nog niet. Volgens Pizzino is het momenteel vooral een kwestie van geduld bewaren en de ontwikkelingen van de Bitcoin prijs in de gaten houden. Pizzino is er min of meer van overtuigd dat de Bitcoin prijs in de komende 26 weken een flinke opwaartse beweging gaat maken. Daarbij geeft hij aan dat de piek van de Bitcoin prijs in februari of maart ligt.

Wat verwacht jij? Denk je dat Bitcoin gaat stijgen zonder eerst een grote terugval te maken? Of denk je dat de Bitcoin prijs toch nog met een (stevige) correctie te maken krijgt?

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Wat veroorzaakt de koersdalingen van veel altcoins?

Scott

Einde aan 7-daagse streak van Bitcoin ETF’s

Scott

Twee redenen waarom Tron klaar is voor een rally

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu