Blockchain Stories
Axelar ziet een volumestijging van bijna 80%
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Axelar ziet een volumestijging van bijna 80%

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

Axelar (Ticker: AXL) is in de afgelopen twee weken met ongeveer 53% gestegen. In de laatste 24 uur daalde de prijs echter met 3,40%, waardoor de eendaagse winst net iets boven de 5% uitkwam.ย 

Het handelsvolume van de token, met een marktkapitalisatie van $700 miljoen, steeg met bijna 80% in dezelfde periode.

Deze toename in activiteit komt voort uit bullish verwachtingen. Een hertest van het $0,87 niveau als support zou een ideaal koopmoment kunnen bieden. Laten we Axelar hieronder verder analyseren.

Sterke range uitbraak voor Axelar coin

Axelar brak uit een range formatie die sinds half juni van kracht was. De 4 maanden durende range lag tussen $0,435 en $0,740. In de afgelopen twee weken brak AXL door de bovenkant van deze range en hertestte deze als support.

image
Bron: TradingView

De OBV (On Balance Volume) steeg, wat wijst op toenemende koopdruk. De indicator bevindt zich al een maand in een stijgende lijn, wat de kans op een stijgende beweging vergroot.

De dagelijkse RSI (Relative Strength Index) vertoonde nog geen uitbraak, maar naderde wel de overbought zone. Traders kunnen deze momentum indicator in de gaten houden voor vroege signalen van een mogelijke prijsdaling.

De niveaus van $0,870 en $1,10 fungeren als de volgende weerstanden die het bullish sentiment zouden kunnen vertragen. Gebaseerd op de kracht van de kopers tijdens en na de uitbraak, is het waarschijnlijk dat de AXL prijzen boven het $1,10 niveau zullen stijgen.

Zal de Open Interest snel afnemen?

Op 11 en 12 oktober steeg AXL naar $0,80, waarna de Open Interest (OI) toenam van $7,40 miljoen naar $21,5 miljoen. Nadat AXL door de weerstand brak en consolideerde rond het $0,77 niveau, daalde de OI drastisch naar $12,80 miljoen.

image
Bron: Coinalyze

Een vergelijkbaar scenario kan zich voordoen in de komende dagen zodra het $0,870 niveau wordt doorbroken en omgekeerd als support. 

Om deze reden hoeven traders zich niet te laten leiden door FOMO en kunnen zij wachten op een gunstig koopmoment.

Ondertussen wijst de stijgende trend van de spot CVD (Cumulative Volume Delta) op een aanhoudende vraag naar Axelar.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot โ‚ฌ50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel โ‚ฌ50 aan gratis Bitcoin claimen.ย 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Twee redenen waarom Tron klaar is voor een rally

Timo Bruinsma

Whale alert! 155 miljoen Dogecoin verplaatst tijdens rally

Timo Bruinsma

Zal de Upbit notering een uitbraak veroorzaken voor Uniswap?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu