Blockchain Stories
Robinhood en VanEck onthullen update: Solana stijgt met 3%
Altcoin Cryptomarkt Update Nieuws Solana

Robinhood en VanEck onthullen update: Solana stijgt met 3%

Start met โ‚ฌ10 gratis Solana bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

In een tijd waarin veel cryptocurrencies hun waarde verliezen, toont Solana (SOL) veerkracht door in waarde te stijgen ondanks de uitdagende marktomstandigheden. Deze vooruitgang is te danken aan belangrijke updates van Robinhood en VanEck, die gunstig uitpakken voor Solana’s marktpositie en het vertrouwen in het project versterken.

De opkomst van Solana: Onstuitbare stijging in de cryptomarkt

Solana heeft recentelijk een prijsstijging ervaren en beweegt zich momenteel rond de $170. Deze stijging is opmerkelijk, aangezien de meeste andere cryptocurrencies te maken hebben met waardeverlies.

De gemeenschap is optimistisch over de toekomst van Solana, met enkele analisten die voorspellen dat de prijs binnenkort de $200 kan passeren. Dit groeiende vertrouwen is voor een groot deel te danken aan de recente ontwikkelingen bij Robinhood en VanEck, die de toegang tot de functies van Solana hebben uitgebreid.

Een belangrijk aspect dat bijdraagt aan dit vertrouwen is de Relative Strength Index (RSI), een cruciale maatstaf voor Solana’s prestaties op de cryptomarkt.

Momenteel is de RSI van Solana 57, wat een gebalanceerde marktdynamiek aangeeft. Als momentumindicator meet de RSI de snelheid en verandering van prijsbewegingen en suggereert dat Solana niet overbought of oversold is. Een RSI-waarde tussen 30 en 70 wordt als neutraal gezien.

Met een waarde van 57 is er ruimte voor prijsbewegingen zonder extreme koop of verkoopdruk. Dit neutrale gebied versterkt het vertrouwen van beleggers in Solana, vooral in een volatiele markt.

Solana koersgrafiek oktober2024
Bron: TradingView

Belangrijke updates van Robinhood en VanEck

Robinhood heeft onlangs de mogelijkheid geopend voor Europese gebruikers om Solana te verhandelen op hun platform. Dit is vergelijkbaar met het openen van een nieuwe weg in een drukke stad, waardoor meer verkeer mogelijk wordt.

Dit zorgt voor een toename in transacties en activiteit binnen de Solana gemeenschap. Bovendien biedt Robinhood een beloning van 1% op stortingen, wat de aantrekkelijkheid van het platform voor gebruikers verder vergroot.

VanEck heeft Solana staking geรฏntroduceerd voor zijn Exchange Traded Product (ETP) in Europa. Dit is te vergelijken met het investeren in een boomgaard waarbij je een deel van de oogst ontvangt.

Investeerders kunnen hun Solana tokens ‘staken’, wat betekent dat ze deze tijdelijk vastzetten om de blockchain te ondersteunen en in ruil daarvoor beloningen ontvangen. Deze beloningen worden dagelijks gecompenseerd, wat de waarde van hun investering vergroot.

Breder perspectief voor blockchain en crypto

De recente updates van Robinhood en VanEck hebben niet alleen invloed op de prijs van Solana, maar bieden ook bredere implicaties voor het blockchain en cryptolandschap. Het feit dat grote platforms zoals Robinhood Solana ondersteunen, kan worden gezien als een belangrijke goedkeuring van het project.

Bovendien zou de interesse in Solana kunnen groeien, vooral als asset managers besluiten om een spot ETF voor Solana te creรซren. Dit kan bijdragen aan een verdere integratie van Solana in de bredere financiรซle wereld en een positieve invloed hebben op de prijs en acceptatie van de cryptocurrency.

Deze ontwikkelingen markeren een spannende tijd voor Solana en de bredere cryptomarkt, en we zullen de komende maanden blijven volgen hoe deze updates hun vruchten afwerpen.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot โ‚ฌ50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel โ‚ฌ50 aan gratis Bitcoin claimen.ย 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.


Gerelateerde berichten

Bittensor shorts in gevaar: Gaat er een rebound komen?

Timo Bruinsma

Vitalik Buterin deelt visie voor Ethereum en roadmap

Timo Bruinsma

Analist verwacht 70% stijging voor Shiba Inu in ‘Meme Super Cycle’

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu