Blockchain Stories
Wederom een geweldige dag voor de Bitcoin ETF’s
Nieuws

Wederom een geweldige dag voor de Bitcoin ETF’s

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Al een paar dagen op rij berichten wij uiterst positief over de Bitcoin Spot ETF’s. De 11 ETF’s noteren namelijk dag op dag indrukwekkende cijfers. Ook gisteren, 21 oktober, was daar weer sprake van. Met een geweldige dag weten de Bitcoin ETF’s een passend vervolg te geven aan de geweldige prestaties van de afgelopen week. De afgelopen week was zelfs één van de beste weken ooit voor de Bitcoin Spot ETF’s.

Instroom van meer dan $294 miljoen

Zoals we al aangaven, was ook 21 oktober weer een geweldige dag voor de Bitcoin ETF’s. De 11 Spot ETF’s noteerden gezamenlijk een instroom van meer dan $294 miljoen.

In de grafiek in bovenstaande tweet vallen alle groene kandelaren op. Op een positieve manier welteverstaan, aangezien deze groene kandelaren de goede prestaties van de afgelopen dagen aangeven. De afgelopen dagen waren subliem voor de Bitcoin ETF’s, getuige de instroom van meer dan $2,1 miljard in de afgelopen week. Met de instroom van meer dan $294 miljoen is ook deze week weer goed gestart voor de ETF’s.

Uiteenlopende prestaties

De netto instroom van meer dan $294 miljoen geeft overduidelijk aan dat het een goede dag was. Als we dieper op de cijfers inzoomen, zien we toch uiteenlopende prestaties. Verschillende Bitcoin ETF’s moesten gisteren zelfs een uitstroom noteren. Iets dat alweer lange tijd geleden was, getuige onderstaande tabel:

In deze tabel valt uiteraard de eerste kolom direct op. Bij deze kolom staat de instroom van de BlackRock Bitcoin ETF. Daar schreven wij vanochtend al een nieuwsbericht over. BlackRock heeft namelijk nog eens $329 miljoen in Bitcoin ETF’s geïnvesteerd, terwijl deze financiële dienstverlener vorige week ook al grote investeringen heeft gedaan.

Ondertussen valt op dat meerdere Bitcoin ETF’s géén handel hebben geregistreerd. Bij meerdere Bitcoin ETF’s staat in bovenstaande puzzel immers ‘0,0’.

Hoe lang houdt deze streak nog aan?

De afgelopen periode is uiteraard subliem voor de Bitcoin ETF’s. In de afgelopen 7 dagen wisten de 11 Spot ETF’s een instroom van meer dan $2,7 miljard te noteren. Dit is dus allemaal ‘nieuw geld’ dat in de markt komt stromen en dat waarschijnlijk de Bitcoin prijs alleen maar verder doet opdrijven. Tegelijkertijd zorgt de stijgende Bitcoin prijs er ongetwijfeld ook voor dat meer investeerders kiezen voor een investering in de Bitcoin Spot ETF’s.

Een terechte vraag is wel hoe lang deze streak aanhoudt. De dag van gisteren, 21 oktober, was op zich geweldig, maar dat is hoofdzakelijk te danken aan de BlackRock ETF. Het is daarom zomaar mogelijk dat de Bitcoin Spot ETF’s tegen hun grenzen aan gaan lopen. Wij sluiten een kleine correctie dan ook niet uit. Met een kleine correctie bedoelen we in dit geval dat de Bitcoin Spot ETF’s een paar dagen met een uitstroom te maken krijgen. Dat zou helemaal niet gek zijn, gezien het dat er in 7 dagen tijd meer dan $2,7 miljard geïnvesteerd is. Een dergelijke streak kan simpelweg niet té lang aanhouden.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Aptos: Waarom zijwaartse handel van APT bullish kan worden

Julian Smits

BRICS: Rusland opent mining data centers in lidstaten

Julian Smits

Cat in a Dog’s World bereikt record rally na nieuwe notering

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu