Blockchain Stories
BlackRock investeert nog eens miljoenen in Bitcoin
Bitcoin Cryptomarkt Update Nieuws

BlackRock investeert nog eens miljoenen in Bitcoin

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Gisteren schreven wij een nieuwartikel over de investeringen van BlackRock. Uit data bleek namelijk dat deze financiële dienstverlener grootschalig in Bitcoin geïnvesteerd heeft. Juist gisteren, op 21 oktober, deed BlackRock hier nog een flinke schep bovenop. Uit recente data is namelijk gebleken dat gister door BlackRock voor meer dan $329 miljoen in Bitcoin geïnvesteerd is.

Nieuwe, grote investering

In de afgelopen periode heeft BlackRock regelmatig in Bitcoin geïnvesteerd. In afgelopen week koos deze financiële dienstverlener bijvoorbeeld voor het kopen van meer dan 16.000 BTC. Dat was al indrukwekkend, maar gister heeft BlackRock hier dus nog een schepje bovenop gedaan. Deze financiële dienstverlener kocht namelijk op één dag voor meer dan $329 miljoen aan Bitcoin.

Zoals CryptoRover ook terecht aangeeft, was dit de op één na grootste investering op één dag sinds juli. Uit de data blijkt bovendien dat BlackRock inderdaad in de afgelopen week grootschalig in Bitcoin geïnvesteerd heeft. Zoals wij gister dus al berichtten.

Vertrouwen vanuit BlackRock

Deze recente, grote investering van BlackRock laat meerdere dingen zien. Ten eerste laat dit overduidelijk zien dat er vanuit BlackRock veel vertrouwen in Bitcoin aanwezig is. Deze financiële dienstverlener ziet, voorlopig als één van de weinige, veel potentie in Bitcoin. Niet alleen qua koersstijging, maar ook qua toepasbaarheid van deze digitale valuta.

Ten tweede laat deze recente investering zien dat BlackRock een ‘nieuwe’ strategie lijkt te hanteren. Deze grote investering volgt immers op de investeringen die vorige week al gedaan zijn. Het lijkt er daardoor op dat BlackRock de investeringen in Bitcoin opvoert. Het kan hierdoor zomaar zijn dat BlackRock in de komende dagen/weken nóg meer geld in Bitcoin gaat investeren.

Ten derde laat dit zien dat grote, financiële dienstverleners meer geloof in Bitcoin krijgen. Dit geldt niet alleen voor BlackRock, maar ook voor Morgan Stanley. Vorige week berichtten wij al over het feit dat óók Morgan Stanley veel geld in Bitcoin ETF’s had geïnvesteerd. Dit geeft des te meer aan dat er ook vanuit deze partijen meer vertrouwen/geloof in Bitcoin komt.

Optimisme vanuit analisten

De recente investeringen van BlackRock roepen veel optimisme op bij crypto analisten. Dat geldt voor CryptoRover (zie hierboven), maar ook voor Crypto Simon. Deze crypto analist deelt in onderstaande analyse een interessante zienswijze over deze recente, grote investering van BlackRock:

Al met al is het overduidelijk dat BlackRock veel vertrouwen in Bitcoin heeft. Met de recente investeringen zorgt deze financiële dienstverlener bovendien voor de gewenste/benodigde spreiding in hun eigen investeringen.

Tevens kan dit, zoals Crypto Simon ook aangeeft, een teken voor de markt zijn. Als partijen als BlackRock grootschalig in Bitcoin gaan investeren, kan dit zomaar voor een gigantisch sneeuwbaleffect zorgen. Een sneeuwbaleffect waarmee een nieuwe all time high aangetikt kan worden en waarmee Bitcoin investeerders veel geld kunnen gaan verdienen.

Wat denk jij? Denk jij dat BlackRock écht vertrouwen in Bitcoin heeft? Of vermoed je dat deze financiële dienstverlener alleen maar in BTC investeert om risico’s te spreiden? Alle tekenen wijzen in ieder geval op veel vertrouwen vanuit BlackRock.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Aptos: Waarom zijwaartse handel van APT bullish kan worden

Julian Smits

BRICS: Rusland opent mining data centers in lidstaten

Julian Smits

Cat in a Dog’s World bereikt record rally na nieuwe notering

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu