Blockchain Stories
Crypto exchange BL3P stopt en sluit na 10 jaar haar deuren
Crypto Exchange Nieuws

Crypto exchange BL3P stopt en sluit na 10 jaar haar deuren

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Na een decennium van dienst kondigt BL3P, een Nederlandse crypto exchange voor bitcoin, aan dat het per 20 december 2024 stopt. Dit besluit is genomen vanwege de invoering van nieuwe wetgeving, waaronder de MiCA regelgeving (Markets in Crypto-Assets Regulation), die Europese richtlijnen vastlegt voor de cryptomarkt.

Met deze stap wil het moederbedrijf, Bitonic, zich volledig richten op het verbeteren en uitbreiden van hun eigen platform en diensten.

Bitvavo biedt alle BL3P gebruikers die overstappen naar Bitvavo maar liefst 10 euro aan gratis starttegoed.

Wat betekent dit voor gebruikers van BL3P?

Tot aan de sluitingsdatum op 20 december 2024 kunnen gebruikers van BL3P nog steeds zoals gebruikelijk handelen, geld storten en opnames doen. Daarna worden alle overgebleven fondsen automatisch overgeheveld naar het Bitonic account van de gebruiker. Dit proces verloopt volledig automatisch, zonder dat klanten zelf actie hoeven te ondernemen. Hoewel de website van BL3P na de sluiting toegankelijk blijft om handelsgegevens in te zien, worden functies zoals storten, opnemen en handelen uitgeschakeld.

Daarnaast stopt ook de BL3P Lightning kaart op 20 december. Deze kaart, waarmee gebruikers snel betalingen kunnen doen via het Lightning Network, wordt dan gedeactiveerd.

Het is een mijlpaal dat BL3P na 10 jaar ophoudt te bestaan. Volgens de data van Coinpaprika had BL3P in de afgelopen 24 uur zo’n $175k aan handelsvolume. Dit is onvoldoende om winstgevend in de concurrerende cryptomarkt te overleven.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Aptos: Waarom zijwaartse handel van APT bullish kan worden

Julian Smits

BRICS: Rusland opent mining data centers in lidstaten

Julian Smits

Cat in a Dog’s World bereikt record rally na nieuwe notering

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu