Blockchain Stories
Bitcoin naar $150.000? Handelaar Peter Brandt onthult zijn strategie
Bitcoin Nieuws Technische Analyse

Bitcoin naar $150.000? Handelaar Peter Brandt onthult zijn strategie

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Peter Brandt, een ervaren handelaar met meer dan 50 jaar ervaring op de financiële markten, voorspelt dat de prijs van Bitcoin (BTC) aanzienlijk zal stijgen. Brandt staat bekend om zijn scherpe analyses en historische nauwkeurigheid bij het voorspellen van marktbewegingen. Volgens Brandt kan de waarde van Bitcoin oplopen tot maar liefst $150.000 per BTC.

Hij baseert deze voorspelling op een belangrijk technisch patroon dat sinds maart dit jaar zichtbaar is op de grafieken, namelijk de vorming van een klassieke “cup and handle” figuur. Deze formaties worden door technische analisten vaak gezien als indicaties van sterke opwaartse trends.

Brandt wijst ook op de groeiende institutionele adoptie van Bitcoin en de bredere acceptatie van cryptocurrencies in de financiële wereld als factoren die deze stijging kunnen ondersteunen.

De omgekeerde uitbreidende driehoek

Het patroon dat Brandt heeft geïdentificeerd, is de omgekeerde uitbreidende driehoek. Dit is een technische formatie die zich kenmerkt door lagere toppen en lagere bodems.

Vergelijk het met het stapelen van blokken in de vorm van een piramide die steeds breder wordt naar boven toe, wat duidt op toenemende kracht en stabiliteit voor de prijs van Bitcoin. Volgens Brandt wijst deze formatie op een mogelijke forse prijsstijging voor Bitcoin.

Andere grote cryptocurrencies analyseren

Naast Bitcoin kijkt Brandt ook naar andere grote cryptocurrencies, zoals Ethereum en Solana. Voor Solana ziet hij een mogelijk “head and shoulder” patroon, wat zou kunnen wijzen op een opwaartse beweging van de prijs. Denk aan een deur die langzaam opengaat en toegang biedt tot nieuwe prijsniveaus.

Voor Ethereum ziet Brandt een omgekeerd head and shoulder patroon, een indicatie van een mogelijk bullish momentum. Toch blijft Brandt neutraal over deze tokens en heeft hij momenteel geen posities in Ethereum.

Daarnaast vergelijkt Brandt Bitcoin met goud, vaak gezien als de meest geanalyseerde activa naast Bitcoin. Uit de Bitcoin naar goud ratio grafiek blijkt een omgekeerd head and shoulder patroon, wat volgens Brandt kan leiden tot een stijging van meer dan 400% van Bitcoin ten opzichte van goud. Ondanks deze voorspelling blijft Brandt zowel in Bitcoin als in goud investeren.

Investeringsstrategie van Brandt

Peter Brandt’s ervaring en inzicht in de markt zijn vergelijkbaar met een schaakspel, waarbij elke zet zorgvuldig wordt overwogen. Hoewel hij een aanzienlijke stijging voor Bitcoin voorspelt, is zijn benadering van andere crypto activa meer terughoudend, vooral als het gaat om Ethereum.

Deze neutrale houding kan investeerders aanmoedigen om hun eigen onderzoek te doen en voorzichtig te zijn met hun investeringsbeslissingen.

Brandt’s perspectieven bieden waardevolle inzichten voor zowel ervaren als beginnende investeerders in de cryptomarkt. Het is van belang om altijd kritisch te blijven en je eigen onderzoek te doen voordat je investeringsbeslissingen maakt.

Bitcoin koersgrafiek oktober 2024
Bron: TradingView

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.


Gerelateerde berichten

Tesla heeft nog steeds 11.509 BTC in bezit

Scott

Bullish momentum voorspelt nieuwe hoogtepunten voor Bitcoin

Scott

Russische influencer licht investeerders op voor steun Oekraïens leger

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu