Blockchain Stories
DYdX stijgt met 19% in afgelopen 24 uur en dat is pas het begin
Altcoin Nieuws Technische Analyse

DYdX stijgt met 19% in afgelopen 24 uur en dat is pas het begin

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

DYdX (Ticker: DYDX) heeft een mooie uitbraak doorgemaakt en is in de afgelopen 24 uur met meer dan 19% gestegen.

Deze sterke stijging heeft de token gepositioneerd als de op รฉรฉn na beste presteerder onder de cryptocurrencies in de top 100 op basis van marktkapitalisatie blijkt uit onze koersgegevens.

Met de protocolkosten die voornamelijk worden verdeeld aan stakers in USDC, blijft dYdX de aandacht trekken als een interessante crypto om aan te schaffen, vooral nu de markt zich voorbereidt op wat naar verwachting een bullish laatste kwartaal van het jaar zal zijn.

dYdX prijsactie en voorspelling

Met een prijs van $1,213 op het moment van schrijven, zag DYDX een stijging van het handelsvolume van meer dan 800%, met een totale waarde van ongeveer $130 miljoen in 24 uur. De verhouding tussen volume en marktkapitalisatie staat op 10%, wat duidt op een hoog niveau van liquiditeit, waardoor het risico op significante prijsfluctuaties op korte termijn wordt verminderd.

Wat betreft de prijs, DYDX heeft de uitbraak van een oplopend driehoekpatroon gerealiseerd, wat heeft geleid tot mooie winsten. Het DYDX/USDT pair blijft weerstandsniveaus doorbreken en richt zich mogelijk op het $2 niveau voordat de maand eindigt.

Hoewel DYDX nog steeds 50% lager staat voor het jaar, zou de uitbraak van vandaag een omkering kunnen signaleren als de token boven het niveau van $1,40 blijft, wat de weg vrijmaakt voor het behalen van het $2 doel.

image
Bron: TradingView

Het support niveau van $0,83, dat vier keer is getest zonder doorbroken te worden, heeft bewezen de bodem voor deze cyclus te zijn, wat wijst op een bullish trend richting 2025. De MACD indicator is ook bullish geworden, wat de kans op hogere prijzen verder ondersteunt.

Liquidaties en open interest

Bovendien laat de liquidatieheatmap zien dat de prijs van DYDX naar hoge liquiditeitszones beweegt, wat liquidaties veroorzaakt. Op het moment van schrijven hebben handelaren ongeveer $1 miljoen aan DYDX geliquideerd op $1,19 op Binance. De prijsactie van de token richt zich nu op de $1,30 zone voor de volgende liquidatie.

image
Bron: Coinglass

Naarmate de liquiditeit boven de huidige niveaus toeneemt, zal de prijs van DYDX waarschijnlijk volgen, wat een bullish vooruitzicht voor het einde van het jaar versterkt. Dit maakt het $2 doel realistisch.

Wat betreft open interest staat de OI gewogen financieringsratio op 0,011%, wat aangeeft dat long traders shorts betalen. Deze positieve ratio suggereert dat holders vertrouwen hebben in de toekomst van de token, met toenemende interesse in het kopen en holden van DYDX.

image
Bron: Coinglass

DYDX toont sterke marktimpuls, ondersteund door gunstige technische indicatoren en groeiende liquiditeit, wat de token positioneert voor verdere winsten tegen het einde van het jaar.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot โ‚ฌ50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel โ‚ฌ50 aan gratis Bitcoin claimen.ย 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

SOL prijs stijgt mogelijk 2000% door ‘cup and handle’ patroon

Julian Smits

Holo koers stijgt met ruim 11% in 24 uur

Scott

BRICS lanceert blockchain betaalsysteem BRICS Pay

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu