Blockchain Stories
Michaël van de Poppe over wanneer de bullmarkt start
Altcoin Bitcoin Nieuws

Michaël van de Poppe over wanneer de bullmarkt start

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In zijn nieuwste video bespreekt Michaël van de Poppe, ook wel bekend als Crypto Michaël, de grote vraag waar veel crypto investeerders mee worstelen: wanneer begint de volgende bull cycle? Hoewel de markt momenteel vrij rustig is, met Bitcoin dat vooral zijwaarts beweegt en altcoins nog steeds onder druk staan, deelt Crypto Michaël zijn visie over wat we de komende maanden kunnen verwachten.

Volgens hem zijn er meerdere factoren die een ommekeer kunnen veroorzaken, zoals de aankomende verkiezingen in de VS, het beleid van de Federal Reserve (FED), en trends in de economie.

Marktsentiment en verwachtingen

Van de Poppe wijst erop dat het marktsentiment sterk afhangt van de coin waarin je investeert. Bitcoin beleggers zijn over het algemeen tevreden met de huidige prijsontwikkeling, terwijl altcoin beleggers nog steeds wachten op een doorbraak. De Fear and Greed Index, een populaire graadmeter voor marktsentiment, toont momenteel ‘greed’, maar dit weerspiegelt volgens Van de Poppe niet volledig de negatieve stemming rondom veel altcoins.

Een cruciale factor in de marktbewegingen is de verhouding tussen Ethereum en Bitcoin, waarbij Ethereum de laatste tijd zwakker presteert. Michaël had verwacht dat de dalende rente op staatsobligaties, samen met stijgende vraag naar Ethereum, zou leiden tot een betere prestatie van Ethereum ten opzichte van Bitcoin. Echter, Ethereum blijft nieuwe dieptepunten bereiken in deze cyclus.

Wat gaat de markt in beweging brengen?

Crypto Michaël legt uit dat de markt wacht op duidelijke economische signalen, zoals verslechterende economische cijfers, om een ommekeer te bewerkstelligen. Hij gelooft dat wanneer de Federal Reserve besluit om rentetarieven te verlagen of zelfs kwantitatieve versoepeling (QE) door te voeren, dit een katalysator zal zijn voor een nieuwe bullmarkt. Daarnaast noemt hij de invloed van de Amerikaanse verkiezingen: mocht Donald Trump winnen, dan verwacht hij een positief effect op de crypto markten op korte termijn.

Ook noemt hij de terugbetaling van de schulden door FTX, waarvan een deel waarschijnlijk weer de markt in zal vloeien, wat de prijzen van crypto activa verder kan stuwen.

Strategisch instappen en voorbereiden op altseason

Van de Poppe stelt dat we ons nu in de voorbereidende fase van een bullmarkt bevinden, vooral voor Bitcoin. Hij benadrukt het belang van geduldig zijn en het kopen van dips, omdat de prijs van Bitcoin volgens hem al tekenen van trendomkering vertoont op lagere tijdsframes. Voor altcoins is het afwachten tot een beslissende ommekeer in de Bitcoin dominantie optreedt, iets wat hij in de komende weken verwacht.

Hij sluit af met zijn strategie: blijven investeren in altcoins en wachten op de juiste momenten om te verkopen. Ondanks de huidige consolidatie in de markt gelooft Michaël van de Poppe dat de ingrediënten voor een bullmarkt, zoals geopolitieke en economische factoren, al aanwezig zijn.

Michaël van de Poppe blijft optimistisch over de toekomstige prestaties van zowel Bitcoin als altcoins, en geeft kijkers een helder overzicht van wat hen mogelijk te wachten staat.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Memecoins en marktmanipulatie: de val van Andrew Tate’s cryptoprojecten

Pieter de Haan

Worldcoin stijgt met 12%: deze niveaus zijn nu belangrijk voor traders

Julian Smits

Keert SAND om? Kans op prijsstijging onderzocht

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu