Blockchain Stories
Hoe de on chain data van Solana een beweging naar $185 ondersteunt
Altcoin Nieuws Solana Technische Analyse

Hoe de on chain data van Solana een beweging naar $185 ondersteunt

Start met โ‚ฌ10 gratis Solana bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

Na een redelijke prijscorrectie is de algehele cryptocurrency markt begonnen te stijgen. 

Tijdens dit lijkt de vijfde grootste cryptocurrency ter wereld, Solana (Ticker: SOL) bullish en klaar voor een grote stijgende rally.

Technische analyse van Solana en belangrijke niveaus

Volgens de technische analyse door ons heeft SOL met succes het doorbraak niveau van het bullish dubbele bodemprijs actiepatroon opnieuw getest en is het op weg naar het $165 niveau.ย 

image
Bron: TradingView

Bovendien lijkt SOL op een dagelijkse tijdsframe het bullish omgekeerde hoofd en schouders patroon te voltooien. Dit bullish patroon zal echter pas worden voltooid zodra SOL het $165 niveau bereikt.

Op dit moment is er een sterke mogelijkheid dat SOL gemakkelijk het $165 niveau kan bereiken. Ondertussen suggereert een ander bullish patroon een enorme stijgende rally zodra het de neklijn van het omgekeerde hoofd en schouders patroon bij het $165 niveau doorbreekt. 

Als deze speculatie in het voordeel uitpakt, kan SOL mogelijk het $185 niveau in de komende dagen bereiken. Desondanks blijft de handelsmentaliteit bullish.

Bullish on chain metrics

De positieve vooruitzichten voor SOL worden verder ondersteund door een on chain analytics bedrijf. Volgens Coinglass staat de Long/Short-ratio van SOL op de vier uurs tijdsframe momenteel op 1,09, wat wijst op een sterk bullish sentiment onder traders. 

Bovendien is de open interest in de afgelopen vier uur met 2,90% gestegen en deze is gestaag aan het toenemen. Deze groeiende open interest suggereert dat traders meer orders plaatsen nu SOL met succes het recente doorbraak niveau opnieuw test.

In de crypto industrie beschouwen traders en investeerders vaak een stijgende open interest en een long/short ratio boven de 1 als bullish signalen en gebruiken ze deze data om longposities op te bouwen.

Belangrijke liquidatie niveaus

Momenteel zijn de belangrijkste liquidatie niveaus op $149,50 aan de onderkant en $154,60 aan de bovenkant, met traders die over geheven zijn op deze niveaus, volgens de gegevens van Coinglass. 

image
Bron: Coinglass

Als het sentiment onveranderd blijft en de prijs stijgt naar de $154,60, zullen bijna $15,65 miljoen aan shortposities worden geliquideerd.

Als het sentiment verschuift en de prijs van SOL daalt naar $149,50 zullen ongeveer $33,3 miljoen aan longposities worden geliquideerd. 

Door deze on chain metrics te combineren met technische analyse lijkt het erop dat de bulls momenteel de overhand hebben in SOL en mogelijk de stijgende rally blijven ondersteunen.

Op het moment van schrijven werd SOL verhandeld rond de $153,80 en heeft het in de afgelopen 24 uur een prijsstijging van meer dan 1% ervaren. Tijdens dezelfde periode is het handelsvolume met 12% gedaald, wat wijst op een lagere deelname van traders. Echter, het volume neemt gestaag toe na de succesvolle hertest.3

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan gratis op Google Nieuws.

10% cashback met de Bybit Card, tot $40 bonus en 10% korting op fees

Bybit powered by SATOS heeft deze maand haar Bybit Card gelanceerd, waarmee je bij miljoenen winkels kan betalen met je crypto, inclusief een 10% cashback. Om dit te vieren hebben zij een speciale promotie:

  • โ‚ฌ10 bonus na storting van โ‚ฌ100 (alleen nieuwe klanten, meer informatie)
  • 10% cashback op al je aankopen tot โ‚ฌ600 met de Bybit Crypto Card (bestaande klanten, meer informatie)
  • 10% korting op de handelskosten (30 dagen geldig, zichtbaar tijdens registratie)
  • Tot $40 bonus na storting van $400 (meer informatie)

Alle bovengenoemde bonussen zijn in de maanden september en oktober tegelijkertijd geldig.

Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft.ย 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer โ‚ฌ18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Litecoin bereikt mijlpaal: 4 miljard transacties in 24 uur!

Julian Smits

Wat zijn de oorzaken achter de huidige stijging van de cryptomarkt?

Julian Smits

Gaat FLOKI stijgen of dalen? Dit is wat het verschil maakt

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu