Blockchain Stories
Dogwifhat strijdt tegen correctie, is een stijging mogelijk?
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Dogwifhat strijdt tegen correctie, is een stijging mogelijk?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Dogwifhat (Ticker: WIF), een Solana gebaseerde memecoin, vertoont momenteel tekenen van veerkracht terwijl het een mogelijke korte termijn correctie op komst is. 

Na recente analyses door ons wezen op een mogelijke daling naar de $2 zone, lijkt WIF zich rond het niveau van $2,50 te consolideren.

Dit komt doordat WIF handelaren elke dip blijven kopen, wat het optimisme aanwakkert. Met een stijgende wig patroon dat zich vormt is er potentieel voor een rally.

image
Bron: TradingView

Als WIF het onderste grens niveau van zijn wig op $2,50 kan holden, zou het een rebound naar $3 of meer kunnen zien, wat potentiële winsten van tot wel 20% biedt. Een doorbraak onder dit niveau kan echter leiden tot een hertest van $2.

WIF is van zijn lagere trendlijn gestuit en beweegt naar de bovenste weerstand. Als het $2,50 niveau standhoudt, kan dit de prijs verder omhoog stuwen. Maar een doorbraak onder $2,50, bevestigd met een hertest.

Het $2,50 niveau komt overeen met de lagere trendlijn van de stijgende wig, waardoor het een cruciaal niveau is voor de korte termijn prestaties van WIF.

Liquidatie heatmap

Op het moment van schrijven, handelde dogwifhat onder de $2,60, met $675.000 aan openstaande perpetual futures contracten voor liquidaties op dit niveau.

Als de prijs slechts twee cent hoger beweegt, kunnen de liquidaties stijgen naar $790.000, waardoor de $2,70 zone een potentieel doel wordt. Prijsbewegingen volgen vaak gebieden met hoge liquiditeit, dus dit zou WIF hoger kunnen stuwen.

image
Bron: Coinglass

Aan de andere kant kan een beweging naar de $2,40 zone liquidaties ter waarde van $823.000 triggeren, wat de prijs verder naar beneden kan duwen naar $2. Dit zou ook een hertest van een gebroken dubbele top op het dagelijkse tijdsframe vertegenwoordigen.

Aantal WIF holders stijgt na bredere markt hervatting

Ondanks de korte termijn onzekerheid zijn handelaren begonnen met het accumuleren van WIF, wat een potentiële bullish verschuiving signaleert. Data van de afgelopen week toont groei in het aantal WIF holders over alle tijdsframes.

Momenteel zijn er 189.350 WIF holders, waarvan 55% meer dan $10 aan WIF bezit. De consistente groei in het aantal holders, samen met minimale dips, geeft aan dat het marktsentiment positief blijft.

Aangezien memecoins in grote mate worden aangedreven door community support, is dit een goed teken voor de langetermijnvooruitzichten van WIF.

image
Bron: Holderscan

Bovendien heeft de bredere markt aanzienlijke herstel signalen gezien in Bitcoin, memecoins en AI tokens, wat bijdraagt aan WIF’s potentieel voor toekomstige winsten.

Met memecoins die blijven bloeien, lijkt WIF een solide langetermijninvestering. Voor investeerders die willen profiteren van mogelijke toekomstige groei, kan het dollar cost averagin rond het huidige prijsniveau een strategische zet zijn, aangezien WIF goed gepositioneerd is voor verdere stijgingen.

Hoewel dogwifhat te maken heeft met korte termijn uitdagingen, blijft het bullish potentieel intact. Een doorbraak boven $2,50 kan leiden tot significante winsten, terwijl een doorbraak beneden dit niveau verdere correcties kan triggeren.

Desondanks suggereert de groeiende community support en het toenemende aantal holders dat de langetermijnvooruitzichten van WIF veelbelovend zijn.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Stripe richt zich op uitbreiding in crypto met flinke overname

Timo Bruinsma

Ethereum (ETH) streeft naar $2.800 met hulp van grote investeerders

Julian Smits

Ali Martinez waarschuwt voor Bitcoin correctie

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu