Blockchain Stories
Aptos (APT) stijgt 24% na token ontgrendeling, maar $12 blijft ver weg
Altcoin Cryptomarkt Update Nieuws

Aptos (APT) stijgt 24% na token ontgrendeling, maar $12 blijft ver weg

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De wereld van cryptocurrency is altijd in beweging, en Aptos (APT) heeft recent een opmerkelijke prijsstijging doorgemaakt. Sinds de recente ontgrendeling waarbij 11,31 miljoen tokens in omloop werden gebracht, is de prijs van Aptos met maar liefst 24% gestegen.

Deze stijging kwam niet als een verrassing, aangezien eerder een rally na de ontgrendeling was voorspeld. Toch blijft de magische grens van $12 nog steeds buiten bereik voor APT.

De opkomst en uitdagingen van Aptos

Op 11 oktober stond de prijs van Aptos rond de $8,04. Na de tokenontgrendeling schoot de altcoin omhoog naar $10,70, maar zakte al snel weer naar $9,99. Wat veroorzaakt deze schommeling? Volgens Santiment speelt het gewogen sentiment een grote rol.

Dit sentiment meet hoe positief of negatief de crypto community is over een munt. Momenteel heeft Aptos het laagste sentiment sinds 18 juli, wat erop wijst dat veel handelaren de toekomst van de munt somber inzien.

aptos weighted sentiment bearish
Aptos gewogen sentiment. Bron: Santiment

Combineer dit met een daling in handelsvolume, van $600 miljoen naar $210,46 miljoen, en het is duidelijk dat de interesse in Aptos afneemt.

aptos volume falls
Aptos volume. Bron: TradingView

De schommeling in prijs worden vaak vergezeld door veranderingen in het bredere marktsentiment en externe factoren die van invloed kunnen zijn, zoals wereldwijde economische gebeurtenissen of veranderingen in regelgeving.

Dit kan leiden tot onverwachte bewegingen in de prijzen van cryptocurrencies, waarbij Aptos geen uitzondering is. Beleggers moeten zich bewust zijn van deze elementen om hun strategieën effectief aan te passen.

Wat de toekomst brengt voor Aptos

De prijs van Aptos lijkt gevangen in een patroon waarbij het moeilijk is om boven de $10 uit te stijgen. Historische gegevens tonen aan dat de prijs altijd moeite heeft gehad om door deze barrière heen te breken. De voorspelling is nu dat de waarde van Aptos met 15% zou kunnen dalen tot $8,55, tenzij er een plotselinge toename is in koopinteresse en volume.

Aptos koersgrafiek oktober2024
Aptos dagelijkse prijsanalyse. Bron: TradingView

Daarnaast is het belangrijk te vermelden dat de technologische ontwikkelingen en partnerschappen van Aptos ook een cruciale rol spelen in de toekomstige prijsbewegingen. Innovaties in hun blockchain technologie of strategische allianties met andere bedrijven kunnen de koopinteresse opnieuw aanwakkeren en het sentiment positief beïnvloeden.

Het begrijpen van deze trends is cruciaal voor investeerders die willen navigeren in de volatiele cryptomarkt. Door marktpatronen te herkennen, kunnen investeerders beter geïnformeerde beslissingen nemen en profiteren van de grillige aard van cryptocurrencies.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.


Gerelateerde berichten

Ali Martinez waarschuwt voor Bitcoin correctie

Scott

Morgan Stanley breidt positie in Bitcoin ETF’s verder uit

Scott

BNB bereikt belangrijk niveau na verwijderen Beacon Chain

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu