Blockchain Stories
Cardano whale activiteit neemt toe, rally op komst?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Cardano whale activiteit neemt toe, rally op komst?

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

Is Cardano (Ticker: ADA) op het punt van een forse prijsbeweging? Meerdere tekenen wijzen op een potentiรซle bullish uitkomst in de komende dagen.

ADA heeft de laatste tijd moeite gehad om voldoende volume op te bouwen om zich te herstellen van de recente terugval. Dit zou echter kunnen veranderen nu de whale activiteit toeneemt. Laten we dit hieronder nader bekijken.

Analyse van de whale activiteit en volume

De cryptocurrency begon oktober met een sterke daling in de transactiestromen van grote holders, zowel in inflows als outflows. Deze week is de activiteit van grote ADA holders weer toegenomen, wat suggereert dat whales opnieuw interesse tonen in de cryptocurrency.

image
Bron: IntoTheBlock

De inflows van grote holders piekte op 4,80 miljard ADA in de afgelopen 24 uur, terwijl de outflows uitkwamen op 4,70 miljard ADA. Deze cijfers laten zien dat grote holders een netto accumulatie hadden in de afgelopen 24 uur, wat wijst op een mogelijke verschuiving in het sentiment ten gunste van de bulls, ondanks de recente bearish prijsactie.

image
Bron: HyBlock Capital

On chain gegevens en longposities

On chain gegevens toonden ook een toename van de longposities in de afgelopen drie dagen. Dit bevestigt dat het bullish sentiment deze week aan kracht wint. 

De stijging van longs en de toegenomen whale activiteit lijken verband te houden met de prijsstructuur van ADA.

De cryptocurrency beweegt binnen een wig patroon, ondersteund door stijgende support en dalende weerstand. ADA zweeft al twee weken binnen zijn stijgende weerstandslijn en tot nu toe heeft deze lijn standgehouden. 

De prijs komt momenteel dicht bij de squeeze zone, wat aangeeft dat er binnenkort een doorbraak kan plaatsvinden.

Prijsactie en indicatoren

Op het moment van schrijven werd ADA verhandeld rond de $0,34. De Money Flow Indicator (MFI) toonde aan dat er in de afgelopen zeven dagen liquiditeit naar de cryptocurrency stroomde. Dit was echter niet genoeg om een grote bullish rally te ontketenen.

image
Bron: TradingView

Desondanks waren deze observaties consistent met de netto positieve stromen die werden gezien in de accounts van grote houders en de stijgende longposities.

Toekomstige vooruitzichten

Het feit dat de whale activiteit toeneemt terwijl de prijs daalt, suggereert een kans op een bullish uitbraak tijdens het weekend. 

ADA zou een winst van meer dan 20% kunnen behalen als er een sterke bullish doorbraak plaatsvindt. Dit is echter geen garantie, en een bearish uitbraak is ook mogelijk als de cryptocurrency er niet in slaagt voldoende vraag op te bouwen.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot โ‚ฌ50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel โ‚ฌ50 aan gratis Bitcoin claimen.ย 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Bitcoin reserves dalen aanzienlijk, wat is hier het effect van?

Scott

Injective stijgt met 15% na Upbit notering

Timo Bruinsma

Stablecoin PayPal daalt dramatisch: PYUSD zakt met $400 miljoen

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu