Blockchain Stories
Injective stijgt met 15% na Upbit notering
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Injective stijgt met 15% na Upbit notering

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

Op 17 oktober zag Injective (Ticker: INJ) een stijging van 15% direct na de aankondiging dat de grootste crypto exchange van Korea, Upbit, het token op zijn platform zou noteren.ย 

image
Bron: Coinmarketcap

De prijs steeg van $20 naar $23, mede dankzij een enorme toename van 110% in het dagelijkse handelsvolume.

Hoewel de stijging op het moment van schrijven iets was afgezwakt, is de notering van cruciaal belang, gezien de impact die de Upbit notering eerder had op Cats in a Dogs World (Ticker: MEW).

Voorbeeld van eerdere prestaties

MEW werd gelanceerd in maart en werd genoteerd op verschillende beurzen, waaronder Bybit en OKX. De notering op Upbit in september leidde echter tot een enorme stijging van de kat memecoin. 

Dit gebeurde omdat de beurs het grootste crypto handelsplatform in Korea is. De vraag rijst nu of INJ een soortgelijke koers zal volgen.

Zal de stijgende trend aanhouden?

Of de stijging van INJ zich na de notering zal voortzetten, blijft onzeker. De prijsbeweging na de update werd echter voornamelijk aangedreven door speculanten op de futuresmarkt, in plaats van de spotmarkt.

Volgens gegevens van Coinalyze werd er meer dan 15 miljoen INJ aan Open Interest toegevoegd op de Binance exchange. Dit betekent dat de rally werd geleid door handelaren, terwijl de spot vraag gematigd bleef, zoals blijkt uit de lage Spot CVD (Cumulative Volume Delta).

image
Bron: Coinalyze

CVD meet de koop en verkoopvolumes op verschillende beurzen, en de afname ervan wijst erop dat verkoopvolume (verkopers) dominant was.

Technische analyse van INJ

Op de hogere tijdframes versterkte de stijging op donderdag de bullish marktstructuur van INJ, vooral omdat de koers in oktober hogere lows en hogere highs noteerde. De rally raakte echter de bovengrens van het dalende kanaal (geel), zonder definitief door de dalende structuur heen te breken.

image
Bron: TradingView

Hoewel INJ mogelijk een uitbraak zou kunnen ervaren, heeft de altcoin sinds eind september te maken gehad met aanzienlijke uitstroom uit de markt, wat werd weerspiegeld door de dalende Chaikin Money Flow (CMF). Lage kapitaalstromen zouden de uitbraak vooruitzichten kunnen vertragen.

Toekomstige doelstellingen

Op het moment van schrijven verdedigde INJ de 50-daagse EMA als ondersteuning, en de mogelijkheid bestaat dat het vanaf dit niveau opnieuw zal stijgen. 

Als dat gebeurt, zouden $25 en $28 de volgende doelen kunnen zijn, vooral als het bullish momentum zich de komende dagen uitbreidt. 

image
Bron: Coinglass

Het is echter belangrijk om op te merken dat het sentiment op Binance positief is, waarbij 54% van de posities inzetten op een verdere stijging van de INJ-prijs.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot โ‚ฌ50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel โ‚ฌ50 aan gratis Bitcoin claimen.ย 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Cardano whale activiteit neemt toe, rally op komst?

Timo Bruinsma

Stablecoin PayPal daalt dramatisch: PYUSD zakt met $400 miljoen

Michel Borggreve

Musk promoot Dogecoin: Koers stijgt 7% tijdens Trump campagne

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu