Blockchain Stories
BONK stijgt met 10% in de afgelopen 24 uur
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

BONK stijgt met 10% in de afgelopen 24 uur

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

Bonk (Ticker: BONK), een op Solana gebaseerde meme coin, heeft aanzienlijke aandacht getrokken in de cryptomarkt.ย 

Op het moment van schrijven werd BONK verhandeld voor $0,00002235, wat een daling van 7% in de afgelopen 24 uur betekent. Ondanks deze daling is de recente prestatie indrukwekkend, met een handelsvolume van $555 miljoen en een marktkapitalisatie van $1,65 miljard. Op de dagelijkse grafiek is echter een aanzienlijke terugval te zien.

De recente prijsactie heeft de aandacht gevestigd op belangrijke niveaus. Een support niveau is vastgesteld op $0,00002350, dat meerdere keren is getest, wat wijst op sterk koopinteresse op dit prijsniveau. 

De prijs consolideert momenteel tussen dit support niveau en de volgende belangrijke weerstand op $0,00002619, met potentieel voor verdere stijgingen als deze weerstand wordt doorbroken.

Technische indicatoren ondersteunen voortzetting van de bullish trend

Technische indicatoren suggereren dat Bonk zijn stijgende momentum kan behouden. De Bollinger Bands geven aan dat de prijs de bovenste band nadert, wat een signaal is dat de coin zich in de buurt van overbought territorium bevindt. 

image
Bron: TradingView

Hoewel er enige afwijzing heeft plaatsgevonden rond dit niveau, kan er een terugval naar de middelste band nabij $0,00002204 optreden voordat de stijging wordt hervat.

De MACD indicator toont aan dat het bullish momentum nog steeds intact is. De MACD lijn bevindt zich boven de signaallijn, hoewel de afnemende histogram staven suggereren dat de koopdruk mogelijk afneemt.

Desondanks blijft de algemene trend bullish en traders houden de markt nauwlettend in de gaten voor mogelijke verschuivingen die tot een correctie zouden kunnen leiden.

De Relative Strength Index (RSI) stond bijna op 60 op het moment van schrijven, net onder de overbought drempel van 70. Dit geeft aan dat Bonk nog steeds ruimte heeft voor verdere stijgingen voordat het overbought niveaus bereikt.ย 

image
Bron: TradingView

Als de RSI boven de 70 stijgt, kunnen traders een ommekeer beginnen te verwachten. Op het huidige niveau suggereert de RSI dat er nog steeds potentieel is voor prijsstijging zonder direct risico op een scherpe correctie.

Netflow gegevens van Bonk ondersteunen bullish vooruitzichten

De netflow gegevens van Bonk ondersteunen verder een bullish vooruitzicht, met aanhoudende uitstromen die wijzen op een sterk holder sentiment onder investeerders. 

Gegevens toonden een netto uitstroom van $2,70 miljoen op 17 oktober, wat betekent dat er minder tokens op exchanges worden gestort. Deze trend zou de verkoopdruk kunnen verminderen, wat mogelijk leidt tot prijsstabiliteit of verdere opwaartse bewegingen terwijl tokens in de portefeuilles van lange termijn houders blijven.

image
Bron: Coinglass

Bovendien is de open interest met 28% gestegen tot $103 miljoen, terwijl het handelsvolume met 77% is toegenomen tot $144 miljoen, volgens gegevens van Coinglass. 

Deze stijging in zowel volume als open interest weerspiegelt verhoogde marktactiviteit en groeiend vertrouwen in de toekomstige prestaties van Bonk, wat suggereert dat de markt zich voorbereidt op verder opwaarts momentum.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot โ‚ฌ50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel โ‚ฌ50 aan gratis Bitcoin claimen.ย 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Kaspa daalt met 26% in 30 dagen en dit zeggen on chain metrics

Timo Bruinsma

Kan Stellar zijn herstel met 10% uitbreiden ondanks zwakke volumes?

Timo Bruinsma

Crow with Knife Crypto stijgt met bijna 100% in 24 uur

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu