Blockchain Stories
MARA stijgt met bijna 7% na het veiligstellen van krediet
Bitcoin Nieuws

MARA stijgt met bijna 7% na het veiligstellen van krediet

Start met โ‚ฌ10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

In een belangrijke ontwikkeling heeft MARA Holdings (Ticker: MARA), de grootste beursgenoteerde Bitcoin miner op Wall Street, een kredietlijn van $200 miljoen veiliggesteld.

Deze kredietfaciliteit, gedekt door een deel van de cryptocurrency bezittingen van het bedrijf, benadrukt de groeiende trend van het gebruik van digitale activa voor bedrijfsfinanciering.

MARA verkoop

Daarnaast heeft Douglas K. Mellinger, een directeur van MARA, recentelijk 1.000 aandelen van het bedrijf verkocht voor een totaal van $16.770, volgens een handelsplan. Deze stap volgde op de eerdere beslissing van MARA Holdings om $250 miljoen in BTC te investeren, wat zijn positie op de cryptomarkt versterkte.

Voor degenen die het niet weten, in augustus voerde het bedrijf een succesvolle aanbieding van converteerbare senior notes ter waarde van $300 miljoen uit. Een groot deel van deze opbrengsten was bestemd voor bijkomende Bitcoin acquisities. 

Volgens de laatste update is MARA nu de op een na grootste beursgenoteerde BTC holder, na MicroStrategy.

Volgens gegevens van Bitbo bezat MARA ongeveer 0,12% van alle Bitcoins, wat neerkomt op bijna 26.000 tokens met een geschatte waarde van $1,80 miljard. 

image
Bron: treasuries.bitbo.io

Deze aanzienlijke hoeveelheid aan activa benadrukt niet alleen MARAโ€™s strategische toewijding aan cryptocurrency, maar weerspiegelt ook de groeiende trend van institutionele investeringen in Bitcoin.

Op 17 oktober steeg het aandeel van MARA met bijna 7%, volgens Google Finance. Ondanks deze stijging heeft het aandeel een daling van 21% sinds het begin van het jaar doorgemaakt en bereikte het in september bijna een dieptepunt van het jaar. Deze prestaties komen overeen met de huidige Bitcoin prijs van $67.000.

image
Bron: Google Finance

Is dit het moment dat MARA Holdings gaat stijgen?

Ondanks het negatieve nieuws wees een recente analyse van Macquarie erop dat er een mogelijke ommekeer voor MARA Holdings in de maak is. De analyse toonde aan dat het bedrijf zijn dekking startte met een โ€œOutperformโ€ rating.

Het rapport benadrukte de strategische verschuiving van het bedrijf naar kunstmatige intelligentie (AI) en High Performance Computing (HPC), wat suggereert dat deze innovaties een waardering stijging van 50% kunnen aandrijven. Met een koersdoel van $22 per aandeel, het hoogste doel sinds juli, onderstreept Macquarie de significante positie van MARA in de markt.

MARA blijft de grootste beursgenoteerde Bitcoin producent, met een marktkapitalisatie van bijna $5 miljard, wat het bedrijf boven zijn dichtstbijzijnde concurrent, Core Scientific, plaatst, dat een waarde van $3,3 miljard heeft.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot โ‚ฌ10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Crow with Knife Crypto stijgt met bijna 100% in 24 uur

Timo Bruinsma

Bittensor whales domineren met 75% van de longposities

Timo Bruinsma

Dit zegt PEPE koers na het in kaart brengen van de prijs

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu