Blockchain Stories
Toncoin mikt op belangrijke weerstandsniveaus met $8 als doel
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Toncoin mikt op belangrijke weerstandsniveaus met $8 als doel

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

De Sharpe ratio voor Toncoin (Ticker: TON) is de afgelopen weken gestegen, wat wijst op verbeterde risico gecorrigeerde rendementen en groeiend vertrouwen van investeerders.ย 

De Sharpe ratio, die vaak wordt gebruikt om de potentiรซle stijgingen in verhouding tot het risico te meten, suggereert dat de huidige prijs van Toncoin gunstig kan zijn voor langdurige groei.

Is TON klaar voor een rally naar $8?

De prijs van Toncoin heeft zich geconsolideerd tussen $5,10 en $5,40 na een daling eerder in oktober. Dit prijsbereik benadrukt het evenwicht tussen kopers en verkopers. De prijs is stabiel gebleven boven $5,14, wat een hogere lage structuur vormt, een mogelijk teken dat kopers momentum beginnen te winnen.

Als de prijs erin slaagt om boven het weerstandsniveau van $5,39 uit te breken, zou het bullish momentum de overhand kunnen krijgen, wat kan leiden tot een potentiรซle rally. Om deze reden zullen de komende dagen cruciaal zijn, aangezien zij kunnen bepalen of Toncoin klaar is voor een uitbraak.

De Fibonacci retracementniveaus geven belangrijke punten aan voor een mogelijke ommekeer. Het 38% retracementniveau op $5,30 en het 50% niveau op $5,40 zijn twee belangrijke niveaus. 

Een succesvolle uitbraak boven deze niveaus zou Toncoin waarschijnlijk richting het weerstandsniveau van $5,44 kunnen duwen. Het doorbreken van deze zone zou kunnen signaleren dat Toncoin de basis legt voor zijn volgende stijgende beweging, met de mogelijkheid om in de komende weken naar $8 te stijgen.

image
Bron: TradingView

Hoe spelen de RSI en Bollinger Bands van TON hierin mee?

De RSI van Toncoin stond op het moment van schrijven op 56, wat een neutrale waarde aangeeft maar licht naar de bullish kant neigt. Deze waarde suggereert dat er nog ruimte is voor een verdere stijging voordat de markt overbought wordt. 

Daarnaast tonen de Bollinger Bands een versmalling aan, wat vaak voorafgaat aan scherpe prijsbewegingen. Als de prijs boven de middelste band breekt, momenteel rond $5,28, kan er een rally verwacht worden richting $5,50. Daarom is het belangrijk voor handelaren om de prijsbeweging rond deze niveaus nauwlettend te volgen.

image
Bron: TradingView

Bullish uitbraak op komst?

De on chain metrics van Toncoin bieden verdere aanmoediging. De Netwerk Groei is met 2,45% toegenomen, wat wijst op een groeiende adoptie en interesse in het netwerk. Ook de concentratie van grote transacties is licht gestegen, met respectievelijk 0,020% en 0,300%, wat suggereert dat grotere houders aan het accumuleren zijn.

Hoewel de “In the Money” ratio neutraal blijft op 0,14%, suggereren deze andere metrics een onderliggende bullish trend, wat het argument versterkt dat een uitbraak nabij kan zijn.

image
Bron: IntoTheBlock

Gezien de huidige technische opzet en de ondersteunende on chain metrics, lijkt Toncoin klaar voor een potentiรซle uitbraak. Als het de belangrijke weerstandsniveaus nabij $5,44 doorbreekt, lijkt een rally naar $8 mogelijk.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan gratis op Google Nieuws.

10% cashback met de Bybit Card, tot $40 bonus en 10% korting op fees

Bybit powered by SATOS heeft deze maand haar Bybit Card gelanceerd, waarmee je bij miljoenen winkels kan betalen met je crypto, inclusief een 10% cashback. Om dit te vieren hebben zij een speciale promotie:

  • โ‚ฌ10 bonus na storting van โ‚ฌ100 (alleen nieuwe klanten, meer informatie)
  • 10% cashback op al je aankopen tot โ‚ฌ600 met de Bybit Crypto Card (bestaande klanten, meer informatie)
  • 10% korting op de handelskosten (30 dagen geldig, zichtbaar tijdens registratie)
  • Tot $40 bonus na storting van $400 (meer informatie)

Alle bovengenoemde bonussen zijn in de maanden september en oktober tegelijkertijd geldig.

Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft.ย 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer โ‚ฌ18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Ethereum Open Interest bereikt hoogste niveau in 5 maanden

Timo Bruinsma

SUI geeft een verkoopsignaal af bij $2,35

Timo Bruinsma

Zal MEW nieuwe highs bereiken na de 30% rally?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu