Blockchain Stories
Zal MEW nieuwe highs bereiken na de 30% rally?
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Zal MEW nieuwe highs bereiken na de 30% rally?

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

Cat in a Dogs World (Ticker: MEW) verhandelt momenteel op de hoogtepunten die het tijdens de rally in de tweede helft van juli bereikte. De marktstructuur is bullish sinds 19 september en de koopdruk toont aan dat het bullish sentiment de afgelopen week dominant was.

Er bestaat echter een kans op een afwijzing van Bitcoin (Ticker: BTC) vanuit de weerstandszone rond $66.000. Aangezien de memecoin in oktober met 85% is gestegen, is het voor handelaren verstandiger om winst te nemen dan om op dit weerstandsniveau nieuwe longposities in te nemen.

MEW verwachtingen in een bullish memecoin markt

De recente prijs rally van BTC ging gepaard met stijgingen in de memecoin en AI sector. MEW behoort tot de leidende munten in termen van prestaties, wat de aanhoudende bullish overtuiging achter de token versterkt.

image
Bron: TradingView

De prijs heeft de hoogtepunten van juli nog niet doorbroken. Zodra dit gebeurt, kunnen handelaren en investeerders uitkijken naar een retest van $0,0089 om opnieuw MEW te kopen. 

Aan de bovenkant zijn de volgende doelen de Fibonacci uitbreiding niveaus bij $0,10 en $0,124. Totdat een doorbraak met hoog handelsvolume plaatsvindt, moeten marktdeelnemers rekening houden met een mogelijke terugval.

Korte termijn waarschuwingssignalen

De spot CVD op de uurlijkse grafiek toont aan dat de verkoopdruk de afgelopen uren is toegenomen. Dit stond in contrast met de bullish bevindingen van de CMF, wat duidt op winstnemingen in de buurt van de driemaandelijkse hoogtepunten.

image
Bron: Coinalyze

Ondertussen vertonen zowel de Open Interest als de prijs een stijgende trend, wat erop wijst dat speculanten bullish gepositioneerd zijn. Het is echter onduidelijk welke richting MEW op korte termijn zal inslaan.

Wij verwachten een kleine dip naar $0,0766, een ondersteuningsniveau op lagere tijdschaal, voordat er een doorbraak kan plaatsvinden, mits Bitcoin geen grote verliezen lijdt. Het is verstandig om deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot โ‚ฌ50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel โ‚ฌ50 aan gratis Bitcoin claimen.ย 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

SUI geeft een verkoopsignaal af bij $2,35

Timo Bruinsma

Zorgt doorbraak Aave weerstand voor een rally boven de $200?

Timo Bruinsma

CoinStats maakt TRON tracking eenvoudiger met nieuwe integratie

Pieter de Haan

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu