Blockchain Stories
ASM crypto stijgt met 40% in de afgelopen 24 uur
Altcoin Nieuws Technische Analyse

ASM crypto stijgt met 40% in de afgelopen 24 uur

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

ASM, de native token van Assemble AI, het wereldwijde belonings en AI gestuurde nieuwsplatform, kwam op 14 oktober naar voren als een van de grootste stijgers van de dag.

De token steeg bijna 50% binnen 48 uur, als onderdeel van het bredere marktherstel dat werd veroorzaakt door de stijging van Bitcoin (Ticker: BTC) naar $64.000.

De stijgende trend lijkt echter tegen een obstakel aan te lopen. Zal het bullish sentiment doorzetten? Laten we dit nader analyseren.

Een belangrijk obstakel voor ASM

Memecoins en AI gerelateerde tokens hebben de markten gedomineerd, vooral tijdens het herstel in het vierde kwartaal. De explosieve rally van ASM crypto is dan ook geen verrassing, gezien de huidige piek in deze sector. 

image
Bron: TradingView

De indicatoren op de dagelijkse grafiek vertonen echter overbought signalen na de recente stijging. Zowel de RSI als de stochastic RSI zijn in het overbought gebied terechtgekomen, wat duidt op hoge koopdruk maar ook op een waarschijnlijke prijs omkering.

Als ASM het niveau van $0,045 doorbreekt, zou de token mogelijk nog eens 40% kunnen stijgen. Dit niveau fungeerde eerder als weerstand in begin 2024 en eind 2023. Mocht de koopdruk afnemen, is een afwijzing op dit niveau waarschijnlijk, met een nieuw ondersteuningsniveau rond $0,030.

Accumulatie sinds augustus

Sinds augustus bevindt ASM zich in een sterke accumulatiefase, zoals blijkt uit de afnemende voorraad op exchanges en de stijgende voorraad buiten exchanges. Dit wijst op een schaarste aan tokens op exchanges, terwijl gebruikers hun activa van centrale exchanges verplaatsen.

image
Bron: Santiment

Op het moment van schrijven is er echter een lichte stijging in de exchange voorraden zichtbaar. Als de verkoopdruk toeneemt, zou de opwaartse trend verstoord kunnen worden.

De aanzienlijke ongerealiseerde winst onder korte en middellange termijn investeerders versterkt dit voorzichtige vooruitzicht. Investeerders die de token een maand of drie maanden hebben vastgehouden, hebben respectievelijk +40% en bijna 70% ongerealiseerde winst. 

image
Bron: Santiment

Deze recente stijging heeft beleggers in staat gesteld om aanzienlijke winsten te behalen, waardoor $0,045 een belangrijk obstakel blijft om in de gaten te houden.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Bitcoin nadert de $65.000: Kan deze grens doorbroken worden?

Timo Bruinsma

Mt. Gox terugbetalingen opnieuw vertraagd tot 2025

Timo Bruinsma

Staat Dogwifhat op het punt om $4 te bereiken?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu