Blockchain Stories
Staat Dogwifhat op het punt om $4 te bereiken?
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Staat Dogwifhat op het punt om $4 te bereiken?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De populaire memecoin Dogwifhat (Ticker: WIF) lijkt klaar voor een prijsstijging nu het een cruciaal uitbraak punt nadert. Het algehele marktsentiment is verschoven van een dalende naar een stijgende trend, waarbij belangrijke cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) forse prijsstijgingen hebben doorgemaakt in de afgelopen 24 uur.

De vraag is hoe ver WIF nog kan stijgen vanaf het huidige niveau. Dit hangt af van de komende prijsbewegingen. We zouden ofwel een rally kunnen zien, of een daling van 20%.

Technische analyse van Dogwifhat en belangrijke niveaus

Volgens onze technische analyse lijkt WIF op het moment van schrijven bullish, met sterke weerstand rond het niveau van $2,89. Als de memecoin de huidige trend volgt en een dagelijkse sluiting boven het niveau van $2,97 bereikt, is er een grote kans dat de prijs met meer dan 30% kan stijgen en $4 kan bereiken in de komende dagen.

image
Bron: TradingView

Als WIF, samen met andere belangrijke cryptocurrencies, er niet in slaagt het huidige marktsentiment vast te houden, bestaat de mogelijkheid dat de prijs de komende dagen met 20% daalt. Momenteel bevindt de memecoin zich in een opwaartse trend, aangezien het boven het 200 daags Exponential Moving Average (EMA) wordt verhandeld op de dagelijkse tijdsframe.

Bullish on chain metrics

Dit positieve vooruitzicht wordt verder ondersteund door on chain metrics. Volgens het analyse bedrijf Coinglass was de Long/Short ratio van WIF 1,05, wat wijst op een sterk bullish marktsentiment onder handelaren. 

Daarnaast is de Futures Open Interest in de afgelopen 24 uur met 10,70% gestegen en blijft gestaag toenemen. Dit suggereert een verhoogde betrokkenheid van handelaren, waarbij velen mogelijk inzetten op longposities.

image
Bron: Coinglass

Ondertussen is de Open Interest Funding Rate van WIF +0,0022%, wat wijst op een bullish sentiment.

Belangrijke liquidatie niveaus

Op dit moment liggen de belangrijke liquidatie niveaus rond $2,749 aan de onderkant en $2,867 aan de bovenkant, waarbij handelaren zwaar gepositioneerd zijn op deze niveaus, volgens gegevens van Coinglass

Als het marktsentiment positief blijft en de prijs het niveau van $2,867 doorbreekt, zullen bijna $3,8 miljoen aan shortposities worden geliquideerd.

image
Bron: Coinglass

Als het sentiment echter verschuift en de prijs daalt naar $2,747, zullen ongeveer $7,4 miljoen aan longposities worden geliquideerd. Deze gegevens suggereren dat de longposities momenteel hoger zijn dan de shortposities.

Door deze on chain metrics te combineren met de technische analyse van WIF, blijkt dat het bullish sentiment de controle heeft en mogelijk helpt om het volgende weerstandsniveau te doorbreken.

Huidige prijs trend

Op het moment van schrijven wordt WIF verhandeld rond $2,81. Gedurende dezelfde periode steeg het handelsvolume met 25%, wat wijst op een toename van de handelsactiviteit en investeerders deelname te midden van het bullish marktsentiment.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Mt. Gox terugbetalingen opnieuw vertraagd tot 2025

Timo Bruinsma

Samara Asset Group pompt €30 miljoen in Bitcoin

Pieter de Haan

Vitalik Buterin zet $1,6 miljoen aan memecoins om in Ether voor het goede doel

Pieter de Haan

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu