Blockchain Stories
Samara Asset Group pompt €30 miljoen in Bitcoin
Bitcoin Nieuws

Samara Asset Group pompt €30 miljoen in Bitcoin

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De investeringsmaatschappij Samara AG schudt de cryptomarkt op met een flinke investering van €30 miljoen in Bitcoin. Dit zet het bedrijf op het pad van bedrijven zoals MicroStrategy, die eerder bekendheid verwierf door miljarden in Bitcoin te steken. Met deze stap hoopt Samara zijn positie in de markt verder te versterken, juist nu Bitcoin opnieuw in waarde stijgt.

Samara AG staat genoteerd op verschillende Duitse exchanges, waaronder Börse Düsseldorf.

Een gewaagde stap richting grotere Bitcoin holdings

Patrick Lowry, CEO van Samara AG, maakt bekend dat de onderneming vastbesloten is om zijn Bitcoin reserves uit te breiden. Lowry bewondert de aanpak van Michael Saylor, de CEO van MicroStrategy, en noemde het “een droom” om eenzelfde hoeveelheid Bitcoin te bezitten. Om dit te bereiken, heeft Samara €30 miljoen opgehaald via een obligatie uitgifte. Dit geld wordt gebruikt om Bitcoin aan te kopen en de balans van het bedrijf verder te versterken.

Deze stap komt op een moment van groeiend vertrouwen in de cryptomarkt. Bitcoin brak onlangs door de grens van $65.000, wat heeft bijdraagt aan optimisme onder investeerders. Door de Bitcoin posities uit te breiden, volgt Samara AG de trend van institutionele beleggingen in crypto en positioneert het zich als een belangrijke speler in deze markt.

Het is duidelijk dat Samara AG de ambitie heeft om een vooraanstaande speler te worden in de institutionele adoptie van Bitcoin. De €30 miljoen obligatie uitgifte toont niet alleen vertrouwen in de cryptomarkt, maar ook een langetermijnstrategie om hun positie in Bitcoin verder uit te bouwen. Lowry onthulde dat Samara momenteel zo’n 421 BTC bezit en mikt op 1.000 BTC tegen het einde van het jaar.

Bitcoin op weg naar nieuwe hoogtes?

Samara’s grote Bitcoin aankoop valt samen met een periode van positieve koersbewegingen voor de munt. De prijs van Bitcoin steeg recent met 3,5% en handelaren zagen een toename van het handelsvolume met 67%, wat neerkomt op $31,4 miljard.

Ook de openstaande contracten in Bitcoin futures stegen met bijna 4%, wat wijst op een toenemend bullish sentiment. Analisten voorspellen zelfs dat de koers van Bitcoin binnenkort de $120.000 zou kunnen bereiken, mede dankzij de stijgende vraag en instroom in Bitcoin ETF’s.

De laatste maanden is er veel vertrouwen in de groei van Bitcoin, vooral in het laatste kwartaal van het jaar, vaak aangeduid als “Uptober”, waarin de cryptomarkt vaak goede resultaten laat zien. Samara’s strategische aankoop lijkt perfect getimed om te profiteren van deze stijgende lijn.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Staat Dogwifhat op het punt om $4 te bereiken?

Timo Bruinsma

Vitalik Buterin zet $1,6 miljoen aan memecoins om in Ether voor het goede doel

Pieter de Haan

Solana doorbreekt belangrijk weerstandsniveau, wat nu?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu