Blockchain Stories
Nieuwe all time highs voor het Aptos netwerk, maar wat betekent dit?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Nieuwe all time highs voor het Aptos netwerk, maar wat betekent dit?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Aptos is deze week een van de meest opvallende blockchain netwerken gebleken. Mocht je het gemist hebben, het netwerk bereikte meerdere all time highs, ondersteund door sterke groei.

Volgens DeFiLlama piekte de totale waarde die in Aptos is vergrendeld (TVL) op $668 miljoen op 9 oktober. De TVL van het netwerk is in de afgelopen 12 maanden met meer dan 4.700% gestegen.

Enorme groei van stable coins en TVL

Hoewel de TVL indrukwekkend is gegroeid, is dit niet de enige waarde die nieuwe hoogtes heeft bereikt. Ook de marktkapitalisatie van Aptos’ stable coin bereikte een piek van $248 miljoen in de afgelopen 24 uur.

Deze prestaties benadrukken de robuuste staat van het Aptos netwerk. De sterke groei van stable coins en TVL correleert doorgaans met een toename in het gebruik van wallets. 

image
Bron: DeFilLama

Het is dan ook niet verrassend dat het aantal dagelijkse actieve wallets van Aptos de afgelopen maanden aanzienlijk is gestegen.

Groei in dagelijkse actieve wallets

Aptos had aan het begin van 2024 gemiddeld minder dan 100.000 dagelijkse actieve wallets. Volgens Dune Analytics is het aantal actieve wallets recentelijk op sommige dagen gestegen tot meer dan 500.000.

image
Bron: Dune Analytics

De toename in dagelijkse actieve wallets bevestigt dat het Aptos-netwerk meer gebruik ziet, vooral sinds juni. Maar wat is de impact hiervan op de vraag naar APT?

APT’s recente groei onderstreept de kracht van het netwerk

De recente prestaties van APT lijken een weerspiegeling te zijn van de robuuste on chain activiteit van het netwerk. APT steeg in de eerste week van oktober en bouwde voort op de winsten van september, een periode waarin veel top cryptocurrencies te maken hadden met verkoopdruk.

image
Bron: TradingView

APT zag een stijging van 30% in de eerste acht dagen van oktober, met een piek op $9,55. Hoewel de prijs sindsdien is teruggevallen naar $8,55 op het moment van schrijven, blijft er sprake van bullish momentum.

Deze prestaties suggereren dat het snelgroeiende gebruik van het Aptos netwerk de vraag naar APT stimuleert. Het is echter belangrijk om op te merken dat APT, ondanks deze groei, nog steeds met een korting van 55% wordt verhandeld ten opzichte van zijn piek in 2024.

Positief sentiment door netwerkgebruik

De stijging in netwerkgebruik en andere gerelateerde mijlpalen kunnen de weg vrijmaken voor een positiever sentiment. Investeerders zullen de toename in activiteit waarschijnlijk zien als een teken dat er meer waarde in de inheemse munt, APT, zal vloeien.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

World Liberty Financial van Donald Trump claimt 100K aanmeldingen

Michel Borggreve

Wind in de zeilen voor Avalanche ondanks daling

Scott

Australië lanceert Ethereum ETF: wat kunnen wij ermee?

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu