Blockchain Stories
Verdien eenvoudig €50 in Bitcoin met deze tijdelijke actie van OKX
Crypto Exchange Nieuws OKX

Verdien eenvoudig €50 in Bitcoin met deze tijdelijke actie van OKX

Start met €50 gratis Bitcoin bij OKX

Start nu

Tijdens de week van Bitcoin Amsterdam biedt crypto platform OKX een unieke promotie: nieuwe gebruikers kunnen tijdelijk €50 in bitcoin ontvangen. De actie is bedoeld om mensen kennis te laten maken met het platform en biedt een eenvoudige manier om direct te profiteren van je eerste cryptotransactie.

Hoe doe je mee?

Het proces om je bonus te claimen is simpel en bestaat uit drie stappen.

  • Stap 1: Maak een account aan
    Om te beginnen moet je een nieuw account aanmaken op de OKX website. Dit kan door deze speciale actiepagina te bezoeken.
  • Stap 2: Koop crypto ter waarde van €100
    Nadat je een account hebt, kan je met een transactie van minimaal €100 in crypto al aanspraak maken op de gratis crypto.
  • Stap 3: Ontvang €50 in bitcoin
    Zodra je aankoop is voltooid, ontvang je binnen enkele uren automatisch €50 aan bitcoin in je account. Deze bonus wordt direct bijgeschreven.

Wat zijn de voorwaarden?

De actie loopt tot 13 oktober om 23:59 uur. Je moet wel aan enkele voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor de bonus.

  • Nieuwe OKX gebruikers: Alleen mensen die zich tijdens deze periode voor het eerst registreren, komen in aanmerking. Daarnaast geldt de bonus op basis van het ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ principe. Dit betekent dat slechts de eerste 50.000 nieuwe registraties de bonus ontvangen.
  • Identiteitsverificatie (KYC): Om deel te nemen aan de actie, moet je de KYC verificatieprocedure voltooien. Deze identiteitscontrole is een standaard vereiste op veel crypto platforms om fraude en misbruik te voorkomen.

Beloningen en uitbetaling

De uitbetaling van de bonussen werkt op basis van beschikbaarheid en wordt binnen 30 dagen na het einde van de actieperiode uitbetaald. Het is belangrijk om te weten dat OKX het recht heeft om de beloning te wijzigen in een voucher of een andere cryptocurrency, afhankelijk van de situatie.

Ten slotte behoudt het platform zich het recht voor om gebruikers die zich schuldig maken aan oneerlijke praktijken, zoals het aanmaken van meerdere accounts, te diskwalificeren. Hierdoor zorgt OKX ervoor dat iedereen op een eerlijke manier kan deelnemen aan de promotie.

Ben je nieuw in de wereld van crypto of wil je een extraatje verdienen? Dan is deze promotie een makkelijke manier om zonder veel moeite aan de slag te gaan en direct je eerste beloning te ontvangen.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Uniswap lanceert Unichain om problemen in DeFi op te lossen

Michel Borggreve

Worldcoin onder druk door verkoopgolf van Alameda

Timo Bruinsma

Whales verkopen $1,83 miljard BTC in 72 uur, waarom?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu