Blockchain Stories
Worldcoin krijgt meer aandacht, kan het groeien richting $2?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Worldcoin krijgt meer aandacht, kan het groeien richting $2?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Worldcoin (Ticker: WLD) was de afgelopen week een van de opvallende prestaties op de crypto markt, met goede winsten. 

Volgens onze WLD koersgegevens is WLD op het moment van schrijven met ongeveer 2,63% gedaald en wordt WLD verhandeld tegen een koers van $1,852. 

Deze daling weerspiegelt een groeiende interesse in WLD, aangezien marktdeelnemers de recente marktbeweging nauwlettend volgen. Laten we hieronder kort een aantal belangrijke waarden analyseren.

Stijging van actieve wallets

De handelsactiviteit van Worldcoin is toegenomen, wat de prijsbeweging van deze altcoin verder aandrijft. Het aantal actieve wallets dat interactie heeft met Worldcoin steeg met 8% in de afgelopen 24 uur. Dit wijst op een toename van de marktparticipatie in deze cryptocurrency.

image
Bron: IntoTheBlock

Een stijging van actieve wallets duidt meestal op een toename van koop en verkoop activiteiten, waardoor er meer liquiditeit aan de munt is.

Lage winstgevendheid

Hoewel de prijs van WLD is gestegen, had op het moment van schrijven slechts 10% van de holders winst. Dit wijst op een breder bearish sentiment, wat betekent dat de meeste investeerders hun investering nog niet hebben terugverdiend. 

image
Bron: IntoTheBlock

Het contrast tussen deze prijsstijging en de lage winstgevendheid wijst op onzekerheid in de markt. Hier moeten traders dus zeker rekening mee houden.

Kan WLD de $2 bereiken?

De belangrijkste vraag onder veel handelaren is nu of WLD deze rally kan vasthouden en de grens van $2 kan doorbreken. Hoewel de stijging in actieve wallets een positief teken is, suggereren de meeste on chain statistieken een voorzichtiger verwachting vanwege de lage winstgevendheid. Dit lichte bearish sentiment zal waarschijnlijk het stijgende potentieel van Worldcoin op korte termijn beperken.

image
Bron: TradingView

De recente stijging van 10% van WLD heeft ongetwijfeld de aandacht getrokken in de crypto wereld, ondanks dat de on chain metrics een ander verhaal vertellen en op het moment van schrijven de koers negatief is. 

Met slechts 10% van de holders momenteel in de winst en een algemeen bearish sentiment, kan de stijging naar $2 niet eenvoudig zijn. Het is dus goed om de koers in de gaten te houden.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Hoe groot is de kans op een 35% rally voor PEPE?

Timo Bruinsma

Shiba Inu koersvoorspelling: SHIB is op de juiste weg!

Timo Bruinsma

Polymarket op Polygon bereikt $2 miljard in handelsvolume 

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu