Blockchain Stories
LINK zoekt interesse, maar $40 lijkt nog onwaarschijnlijk
Altcoin Nieuws

LINK zoekt interesse, maar $40 lijkt nog onwaarschijnlijk

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

Chainlink (Ticker: LINK) heeft de afgelopen twee maanden twee keer de $12 bereikt, maar ondervond bij beide situaties weerstand.ย 

De eerste keer leidde dit tot een sterke terugval, terwijl er deze keer sneller winsten werden gerealiseerd. Met een prijs van $11,09 op het moment van schrijven is de volgende uitdaging voor het bullish sentiment ongetwijfeld om door de $12 te breken. Volgens analisten zou dit mogelijk zijn voor het einde van de Q4 cyclus.

Hoewel de hertest van de $62.000 weerstand bij Bitcoin bijdraagt aan het algemene optimisme (versterkt door de hype rondom oktober), zijn er mogelijk meer onderliggende factoren die investeerders doen speculeren op LINKโ€™s toekomstige waarde.

In een poging om zijn institutionele aanwezigheid te versterken, is Chainlink Labs een partnerschap aangegaan met Taurus, een toonaangevende aanbieder van digitale infrastructuur. 

Deze strategische samenwerking is gericht op het vergroten van de transactiemogelijkheden van LINK, wat belangrijk is om competitief te blijven binnen de blockchain wereld. Als dit succesvol blijkt, zou dit sterke institutionele interesse kunnen opwekken, waardoor LINK aanzienlijk in zichtbaarheid kan toenemen en de weg vrijmaakt voor substantiรซle langetermijngroei in waarde.

image
Bron: Artemis

Toch beginnen sommige stakeholders zich terug te trekken uit het netwerk van LINK. Dit wordt bevestigd door de onderstaande gegevens.

Dalend TVL en activiteit binnen het netwerk

De volatiliteit in september leidde ertoe dat LINKโ€™s DeFi platform een aanzienlijk deel van zijn Total Value Locked (TVL) verloor, dat daalde van een piek van $555 miljoen een week geleden naar $460 miljoen op het moment van schrijven.ย 

Daarnaast is het aantal dagelijkse transacties, dat in juli nog een miljoen bereikte, gezakt naar een laagtepunt van drie maanden met slechts 195.000 transacties.

Deze samenwerkingen ontstaan tijdens een periode van interne crisis voor LINK. Als deze strategie echter werkt zoals bedoeld, zou LINK op korte termijn een prijscorrectie kunnen doormaken.

Grote spelers aan boord

Whales, die 49% van de grote holders vertegenwoordigen, bezitten 489 miljoen LINK. Ze hebben gedurende september een actieve rol gespeeld in het beรฏnvloeden van de waarde van LINK. 

image
Bron: IntoTheBlock

Eerder deze maand verkochten deze whales hun holdings, maar de laatste dagen is er een opmerkelijke verschuiving te zien, waarbij grote holders opnieuw tokens beginnen te accumuleren.

De hernieuwde whale accumulatie heeft geholpen om de belangrijke weerstand van $10 om te zetten in support. Met deze cruciale omslag lijkt het doorbreken van de $12-barriรจre haalbaar. 

Desondanks staan de interne uitdagingen binnen het LINK-netwerk in schril contrast met de speculaties dat LINK de $40 zou kunnen bereiken tegen het einde van de volgende bullcyclus.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot โ‚ฌ20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel โ‚ฌ20 aan gratis Bitcoin claimen.ย 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Dogwifihat en het potentieel: hoe hoog kan de memecoin gaan?

Timo Bruinsma

Zorgt $259 miljoen aan Ethereum naar beurzen voor prijsdruk?

Timo Bruinsma

Bitcoin op $62.000, zal de koopdruk het verder omhoog duwen?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu