Blockchain Stories
Popcat breekt door de $1: Waarom een stijging van 25% mogelijk is
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Popcat breekt door de $1: Waarom een stijging van 25% mogelijk is

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

Popcat (Ticker: POPCAT) heeft recentelijk een belangrijke grens van $1 doorbroken, en de marktkapitalisatie heeft nu de grens van $1 miljard overschreden.ย 

POPCAT trekt steeds meer aandacht door de toegenomen handelsactiviteit, die in de afgelopen 24 uur een volume van $150 miljoen bereikte. Ondanks de recente volatiliteit blijft Popcat veerkrachtig, hoewel de prijs licht is gedaald met 1% in de afgelopen 24 uur, volgens onze koersgegevens.

Popcatโ€™s huidige markt momentum zorgt ervoor dat handelaren letten op de mogelijkheid van verdere winsten. 

Het huidige marktsentiment suggereert dat de coin zich klaarmaakt voor een uitbraak uit de weerstandszone van $0,90 tot $1, wat overeenkomt met een technisch patroon dat verdere stijgingen kan signaleren.

Inverse kop en schouders patroon wijst op bullish ommekeer

De POPCATUSD grafiek toont een duidelijk inverse kop en schouderpatroon, een bullish technisch signaal dat wijst op een mogelijke trendomkeer. De neklijn, die rond de $1,06 ligt, fungeert als een cruciaal weerstandspunt.

Als de prijs boven dit niveau weet uit te breken, zou dit een sterke stijging naar het volgende doel van $1,335 kunnen triggeren, wat neerkomt op een potentiรซle prijsstijging van 25%. Mocht de prijs er echter niet in slagen om dit niveau te doorbreken, dan ligt de belangrijkste support rond $0,90, het punt waar de rechter schouder is gevormd. 

image
Bron: TradingView

Dit niveau biedt een veiligheidsmarge en geeft handelaren de mogelijkheid om het risico van een mislukte uitbraak in te schatten. Als Popcat door de neklijn breekt, houden handelaren ook rekening met tussentijdse weerstand op $1,20, met mogelijk aanhoudend bullish momentum richting het doel van $1,335.

POPCAT indicatoren suggereren verder stijgend potentieel

Ondertussen tonen de Bollinger Bands milde volatiliteit in de markt, waarbij de prijs de bovenste band raakt rond $1,068, wat duidt op mogelijke overbought omstandigheden op korte termijn. Een terugval richting de middenband op $0,992 kan plaatsvinden als de verkoopdruk toeneemt.

De Relative Strength Index (RSI) staat op 55, net boven het neutrale punt van 50, wat een gematigd bullish sentiment suggereert. De RSI bevindt zich nog niet in overbought territorium, wat betekent dat er nog ruimte is voor verdere prijsstijgingen als de koopdruk aanhoudt.

image
Bron: TradingView

De Moving Average Convergence Divergence (MACD) indicator toont een recente bullish crossover, waarbij de MACD lijn boven de signaallijn is gekomen, wat wijst op een mogelijke stijgende beweging. Het histogram begint groene balken te tonen, wat duidt op vroeg bullish momentum. Handelaren zullen echter in de gaten houden of deze trend aan kracht wint of juist afzwakt in de komende dagen.

Hoewel de technische indicatoren wijzen op mogelijk verdere winsten, toont Coinglass aan dat het volume van Popcat met bijna 10% is gedaald, waardoor het totale volume op $950 miljoen komt, terwijl de open interest met 3,95% is gestegen naar $140 miljoen. Deze gemengde signalen geven aan dat handelaren voorzichtig blijven, maar openstaan voor mogelijke opwaartse bewegingen nu de munt belangrijke weerstandsniveaus nadert.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot โ‚ฌ20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel โ‚ฌ20 aan gratis Bitcoin claimen.ย 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

DEGEN crypto op $0.007 support: wat volgt er op korte termijn?

Timo Bruinsma

Staat Bitcoin verschuiving de volgende grote uitbraak om de hoek?

Timo Bruinsma

Rollback crypto: $4M opgehaald in presale tijdens burn rate

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu