Blockchain Stories
Bitvavo voegt nieuwe tokens toe: Moo Deng en Solana Name Service
Altcoin Bitvavo Crypto Exchange Memecoin Nieuws

Bitvavo voegt nieuwe tokens toe: Moo Deng en Solana Name Service

Crypto exchange Bitvavo heeft vandaag twee nieuwe tokens toegevoegd aan hun platform: Moo Deng (MOODENG) en Solana Name Service (FIDA). Beide tokens zijn nu beschikbaar voor handel, wat investeerders nieuwe investeringsmogelijkheden biedt in de snelgroeiende wereld van cryptovaluta.

Voordelen voor nieuwe Bitvavo gebruikers

Bitvavo biedt enkele aantrekkelijke voordelen voor nieuwe gebruikers. Als je je aanmeldt via deze speciale link, krijg je โ‚ฌ10 aan gratis cryptotegoed bij een minimale storting van โ‚ฌ10. Daarnaast kun je de eerste โ‚ฌ10.000 verhandelen zonder transactiekosten, wat een kans biedt voor nieuwe investeerders om zonder extra kosten de markt te verkennen.

Bovendien biedt Bitvavo een accountgarantie tot โ‚ฌ100.000 voor het geval een onbevoegde toegang krijgt tot je account en fondsen in beslag neemt. Dit geeft gebruikers een extra laag veiligheid bij het beheren van hun investeringen.

Wat is Moo Deng (MOODENG)?

Moo Deng (MOODENG) is een op Solana gebaseerde memecoin, geรฏnspireerd door de virale baby nijlpaard genaamd Moo Deng, die afkomstig is uit een dierentuin in Thailand. Sinds de lancering op 10 september 2024 heeft de token snel aan populariteit gewonnen. Dankzij de internetbekendheid van het schattige dier en de daaropvolgende memes en fan art, steeg de koers van MOODENG flink, wat de marktkapitalisatie boven de $300 miljoen pushte. Dit maakte het tot een van de snelst groeiende memecoins van de laatste maanden. Op dit moment staat de marktkapitalisatie op $185 miljoen.

Vooral vroege investeerders zagen aanzienlijke winsten door de snelle stijging van het token, en de populariteit lijkt nog steeds aan te houden binnen de crypto community.

Wat is Solana Name Service (FIDA)?

De Solana Name Service (FIDA), voorheen bekend als Bonfida, speelt een belangrijke rol binnen het Solana ecosysteem. Het token vertegenwoordigt een project dat zich richt op het creรซren van veilige, gedecentraliseerde name services op de Solana blockchain. Met de rebranding van Bonfida naar Solana Name Service, laat het project zijn toewijding zien aan het verbeteren van digitale identiteit en privacy op Web3.

FIDA is essentieel voor het beheren van domeinnamen op de Solana blockchain, wat mogelijk wordt gemaakt door hun Software Development Kit (SDK) voor ontwikkelaars. Dit stelt gebruikers in staat om op een veilige manier digitale namen te beheren en aan te maken. Via de website kan je domeinnamen registreren zoals blockchainstories.sol voor 20 USDC ($20).

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen โ‚ฌ10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Tron trekt zich terug: Is dit het moment om te kopen?

Timo Bruinsma

Ethereum stakers kunnen straks mogelijk met minder ETH instappen

Pieter de Haan

AI munten verliezen $4,69 miljard aan marktkapitalisatie in drie dagen

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu