Blockchain Stories
Waarom Toncoin $6,50 kan bereiken in de komende dagen
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Waarom Toncoin $6,50 kan bereiken in de komende dagen

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Ondanks de uitdagingen bij het behalen van winsten door zijn marktdynamiek, heeft Toncoin (Ticker: TON) de afgelopen tijd positieve vooruitgang laten zien, met prijsstijgingen van 8,3% op maandbasis en 3,6% op weekbasis. De dagelijkse fluctuaties bleven echter stabiel.

Liquiditeit structuur voor een aankomende stijging

TON bevond zich ten tijde van schrijven binnen een stijgende driehoek, een formatie die vaak wordt waargenomen voorafgaand aan belangrijke rally’s. Op 27 september brak TON kort uit dit patroon, maar na het bereiken van een aanbod zone werd het teruggedrongen binnen zijn gevestigde handel bereik. 

Recentelijk heeft TON de support zone van de stijgende driehoek aangetikt en is het begonnen aan een stijgende beweging. Deze rally kan definitief momentum krijgen zodra TON erin slaagt een dagelijkse sluiting te realiseren boven de bovenste weerstandslijn van het patroon, op $5,82. 

image
Bron: TradingView

Dit zou de prijs mogelijk kunnen opdrijven tot $6,50. Als TON er niet in slaagt boven deze weerstand te breken, zal het waarschijnlijk blijven handelen binnen het patroon, terugvallend naar het basis support niveau terwijl het de benodigde liquiditeit verzamelt om deze drempel te overschrijden.

We hebben ontdekt dat een afname van marktdeelnemers, in combinatie met een aanstaande aanbodbeperking, een komende rally voor TON kan aanwakkeren.

Intensivering van de TON handelsactiviteiten

Volgens gegevens van IntoTheBlock is het aantal actieve wallets, ook wel marktdeelnemers genoemd, na een waardestijging van TON aanzienlijk afgenomen. De laatste update geeft aan dat er momenteel 6 miljoen actieve wallets zijn, wat wijst op de lage handelsactiviteit binnen de TON markt. Dit weerspiegelt doorgaans marktsentiment, dat zowel bullish als bearish kan zijn.

We hebben echter bevestigd dat de huidige trend bullish is, wat blijkt uit de negatieve uitwisselingssystemen. De Exchange Netflow, die de hoeveelheid TON op verschillende crypto exchanges volgt, is afgenomen met 1,50 miljoen. 

image
Bron: IntoTheBlock

Deze daling suggereert dat een groot aantal TON wordt overgeplaatst naar privé wallets voor de lange termijn. Dergelijke bewegingen leiden vaak tot een aanbodtekort, aangezien de vermindering van beschikbare TON op exchanges de vraag naar de cryptocurrency kan verhogen, wat de prijs mogelijk opdrijft.

Definitieve bevestiging van de bullish outlook voor TON in afwachting

Ondanks verschillende marktactiviteiten die wijzen op een bullish toekomst voor TON, blijft een definitieve markt bevestiging uit. Open Interest gegevens, die de interesse van handelaren in de markt meten, tonen een lichte bearish sentiment onder enkele deelnemers. 

Dit blijkt uit een bescheiden daling van de Open Interest met 0,40%, waardoor het op $257 miljoen staat. Een verschuiving van deze metriek naar positief terrein zou dienen als extra bevestiging dat TON zich klaarmaakt voor een opwaartse trend in de komende handelssessies.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Waarom Worldcoin $3 sneller dan verwacht kan bereiken

Timo Bruinsma

Japanse aankomende premier steunt crypto beleid 

Timo Bruinsma

Kan Solana de weerstand op $165 doorbreken? 

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu