Blockchain Stories
Team Shiba Inu hint met ‘uptober’ tweet op lancering Shibarium
Memecoin Nieuws

Team Shiba Inu hint met ‘uptober’ tweet op lancering Shibarium

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De Shiba Inu community, vertegenwoordigd door de officiële marketingexpert die bekendstaat onder het pseudoniem Lucie, heeft recent een tweet gedeeld om de start van ‘Uptober’ te vieren. In haar bericht lijkt ze te benadrukken dat het Shibarium platform en zijn gedecentraliseerde financiële ecosysteem volledig operationeel zijn.

Lucie verwees specifiek naar Shibarium en kondigde aan dat het platform een belangrijke mijlpaal had bereikt. Ze gaf aan dat de totale waarde die is vergrendeld (TVL) op het platform inmiddels meer dan $7 miljoen bedraagt. TVL staat voor de totale waarde van tokens die op het platform zijn gestaked of vergrendeld, en deze waarde wordt verdeeld over drie belangrijke DeFi platforms die zijn verbonden aan Shibarium.

Het platform K9BONE van K9 Finance heeft het grootste deel van de TVL in handen, met een bedrag van $3.120.000. Daarnaast hebben ShibaSwap en WoofSwap respectievelijk een vergrendelde waarde van $2.460.000 en $848.546. Het bereiken van deze mijlpaal van $7 miljoen vond plaats ongeveer een week nadat K9 Finance, een strategische partner van Shiba Inu, liquid staking op het Shibarium netwerk had geïntegreerd.

De start van ‘Uptober’ voor Shiba Inu op de cryptomarkt

De maand oktober heeft historisch gezien vaak een positieve ontwikkeling laten zien op de cryptomarkt, wat ertoe heeft geleid dat handelaren de term ‘Uptober’ zijn gaan gebruiken. Volgens gegevens van @lookonchain, een analytics account op Twitter, zijn er in de afgelopen jaren vijf bullmarkten in oktober begonnen. Deze vonden plaats in de jaren 2013, 2017, 2020, 2021 en 2023.

In de afgelopen 24 uur heeft Shiba Inu (SHIB) een bescheiden stijging van bijna 5% laten zien, wat wordt gezien als de aftrap van Uptober. Dit is de eerste keer dat de populaire memecoin weer een stijging laat zien sinds de recente verbranding van SHIB tokens.

Grayscale benoemt SHIB als de grootste stijger van de week

Grayscale heeft afgelopen weekend een lijst gepubliceerd met de tien cryptocurrencies die de hoogste wekelijkse winsten hebben behaald. Shiba Inu voerde de lijst aan met een winst van 32,1%, waarmee het grotere munten zoals Bitcoin, Ethereum, Dogecoin en Cardano achter zich liet. ADA en DOGE waren de munten die het dichtst in de buurt kwamen, met wekelijkse winsten van respectievelijk 14,5% en 12,4%. Bitcoin en Ethereum lieten een meer bescheiden groei zien van 3,4% en 6,7%, terwijl Solana een stijging van 9% noteerde.

Wat betreft de prestaties van Bitcoin zelf, deze heeft op de dag van schrijven kortstondig de grens van $64.000 overschreden. Toch daalde de waarde snel weer naar $63.880. Tussen zondag en maandag heeft Bitcoin een daling van 4% meegemaakt, van $65.970 naar een waarde van $63.760. Deze volatiliteit laat zien hoe dynamisch de cryptomarkt kan zijn, zelfs binnen een periode van enkele dagen.

Shiba Inu blijft indruk maken binnen de cryptogemeenschap. Met de start van Uptober lijkt de weg naar verdere groei open te liggen, vooral met de recente prestaties van het Shibarium ecosysteem en de toenemende waarde van SHIB.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Kan Solana de weerstand op $165 doorbreken? 

Timo Bruinsma

Robinhood accepteert vanaf nu crypto transacties in Europa

Michel Borggreve

SUI stijgt 6%, BTC blijft hangen op $64K bij start Uptober

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu