Blockchain Stories
PostNL lanceert crypto postzegel: de Crypto Stamp
NFT Nieuws

PostNL lanceert crypto postzegel: de Crypto Stamp

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

PostNL start de verkoop van de langverwachte derde editie van de Nederlandse Crypto Stamp. Deze unieke postzegel, die zowel fysiek als digitaal bestaat, is nu verkrijgbaar in een beperkte oplage. Dit is opnieuw een belangrijke stap voor PostNL in de wereld van cryptotechnologie. De nieuwe crypto postzegel is zowel voor verzamelaars als handelaren een waardevol object. Het bestellen van de cryptopostzegel gaat via iDEAL en het fysieke exemplaar, samen met de digitale NFT-variant, wordt vervolgens netjes thuisbezorgd. Dat zal waarschijnlijk door PostNL zelf gebeuren.

Crypto Stamp is een combinatie van fysiek en digitaal

Wat de crypto stamp van PostNL bijzonder maakt, is de combinatie van een fysieke postzegel en een digitale NFT. Na aankoop ontvang je de fysieke postzegel per post, terwijl de digitale versie als NFT op de blockchain wordt opgeslagen. Deze NFT kan vervolgens worden verhandeld via de Polygon (MATIC) blockchain. Deze derde uitgave, die het thema ‘Draak’ draagt, is tot stand gekomen in samenwerking met de postbedrijven van Oostenrijk, België en Luxemburg.

De postzegel is beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, groen, blauw, geel en rood. Elke kleur heeft een andere zeldzaamheidswaarde, Welke kleur je krijgt, ontdek je pas nadat je de QR-code op de achterkant van de postzegel hebt gescand. Deze verrassingselementen maken de Crypto Stamp aantrekkelijk voor zowel traditionele postzegelverzamelaars als voor de nieuwe generatie cryptoliefhebbers. Daarnaast is de postzegel waardevast; de verkoopprijs van €10,80 komt overeen met de standaardkosten voor aangetekende verzending. De postzegel kan dus worden gebruikt voor het versturen van post.

Interessante kans voor cryptohandelaren

Eerdere edities van de crypto stamps hebben laten zien dat de waarde ervan flink kan stijgen, vooral bij de zeldzame versies. Zo zijn er handelaren die flinke winsten hebben behaald, met name op de rode versie van de postzegel, waarvan de waarde met maar liefst 5.000% toenam. Ook voor deze editie is er een sterke verwachting dat de waarde van bepaalde varianten aanzienlijk zal stijgen. Binnen enkele uren na de lancering was al meer dan een derde van de totale oplage verkocht, wat wijst op een grote vraag onder zowel verzamelaars als handelaren. Bij deze editie kun je overigens met een ‘baby stier‘ andere postzegels upgraden.

Beperkte oplage beschikbaar

De beperkte oplage van de crypto stamp maakt deze nog aantrekkelijker voor verzamelaars. Eerdere edities van de crypto stamps werden zeer snel verkocht, en ook dit keer lijkt dat het geval te zijn. Voor degenen die deze kans niet willen missen, is het verstandig om snel te handelen. De verkoop is vandaag van start gegaan en de postzegel kan worden aangeschaft via de officiële website van PostNL.

Of je nu een investering zoekt, een bijzonder cadeau wilt geven, of gewoon een unieke postzegel aan je verzameling wilt toevoegen, deze crypto stamp is slechts tijdelijk en in beperkte hoeveelheden beschikbaar. De lancering van de NL Crypto Stamp 2 was een succes. Binnen de eerste uren waren de eerste varianten van deze crypto postzegels uitverkocht. De Crypto Stamp is vanaf 1 oktober om 10:00 te koop.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Waarom Worldcoin $3 sneller dan verwacht kan bereiken

Timo Bruinsma

Waarom Toncoin $6,50 kan bereiken in de komende dagen

Timo Bruinsma

Japanse aankomende premier steunt crypto beleid 

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu