Blockchain Stories
Render trotseert markttrends en stijgt met 14%
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Render trotseert markttrends en stijgt met 14%

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

Sinds de crypto markten zich herstelden na de renteverlagingen van de Fed, hebben AI gerelateerde crypto’s winst geboekt op de prijsgrafieken. 

Met optimisme en toegenomen adoptie zijn AI munten de drijvende kracht achter de markt rally. Tijdens deze groei staat Render (Ticker: RENDER) centraal.

Op het moment van schrijven werd Render verhandeld op $6,367, wat een stijging van 24% op maandbasis betekent, met een verlenging van de bullish trend door een stijging van 14% in de afgelopen week.ย 

Sinds het bereiken van een maandelijkse dieptepunt van $4,46 heeft de altcoin een stijgend momentum behouden. Deze marktomstandigheden hebben Render versterkt om de liquidatie druk te verminderen, volgens een analyse van ChainStatsPro.

Wat de markt sentimenten aangeven

In hun analyse stelde ChainStatsPro dat Render een gezonde en sterke markt doormaakt, aangezien de altcoin liquidaties vertoont terwijl de spot CVD’s stabiel blijven.ย 

Dit betekent simpelweg dat er geen overmatige koop of verkoop druk is. Daarnaast wees de analist erop dat short sellers onzeker zijn, wat impliceert dat zij geen sterke overtuiging hebben in hun posities. 

Short sellers twijfelen over een mogelijke verdere daling van de prijzen en durven daarom niet in te zetten op verdere prijsdalingen.

Op basis hiervan is de markt sterk genoeg om liquidaties te nemen zonder extreme volatiliteit te ervaren, terwijl short sellers geen duidelijkheid hebben over verdere dalende bewegingen.

Wat de Render grafieken laten zien

Hoewel de door ChainStatsPro gemelde statistieken een positief marktperspectief bieden, is het belangrijk om te kijken wat andere fundamenten aangeven. 

image
Bron: Santiment

Ten eerste is de funding rate van Render de afgelopen week positief gebleven. Een positieve funding rate betekent dat long position holders short sellers betalen om hun trades vast te houden. Dit toont aan dat investeerders sterk geloven in toekomstige prijsstijgingen.

image
Bron: Coinglass

Daarnaast wordt de vraag naar long posities verder ondersteund door een positieve OI weighted funding rate. Deze is al twee weken positief, wat suggereert dat investeerders zelfs tijdens dalingen bereid zijn een vergoeding te betalen aan short sellers om hun posities vast te houden.

image
Bron: Santiment

Tot slot is de exchange inflow van Render de afgelopen week gedaald van een piek van 1,47 miljoen RNDR naar 25.953 op het moment van schrijven. Dit toont aan dat investeerders RNDR vasthouden in cold wallets, wat impliceert dat ze niet bereid zijn te verkopen omdat ze verdere winsten verwachten.

Vooruitzichten voor Render

Op basis van deze marktomstandigheden laat onze analyse zien dat Render positieve marktsentimenten en investeerdersgunst geniet. Dit marktsentiment kan de altcoin verder versterken voor meer winsten op de prijsgrafieken. 

Als de huidige marktomstandigheden aanhouden, zal Render doorbreken boven het weerstandsniveau van $7. Een doorbraak boven dit niveau zou de altcoin in staat stellen om de juni highs van $10,50 terug te winnen.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot โ‚ฌ20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel โ‚ฌ20 aan gratis Bitcoin claimen.ย 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Waarom WIF’s volgende rally afhangt van een sluiting boven $2,50

Timo Bruinsma

Inflatie, looneisen en vastgoed: Madelon Vos over de mondiale en lokale economie

Pieter de Haan

Helium ondervindt belangrijke weerstand en dit is het gevolg

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu