Blockchain Stories
Dogecoin op koers voor stijging: Signalen wijzen op bullish doorbraak
Altcoin Dogecoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Dogecoin op koers voor stijging: Signalen wijzen op bullish doorbraak

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

Dogecoin, de populaire cryptocurrency die ooit begon als een grap, lijkt klaar voor een serieuze prijsstijging. Verschillende belangrijke indicatoren wijzen op een mogelijke bullish doorbraak, waardoor het een interessante tijd is voor crypto enthousiastelingen en nieuwe investeerders om zich te verdiepen.

Belangrijke signaleringen van Dogecoin

Een bekende crypto analist, Ali Martinez, heeft recentelijk aangegeven dat Dogecoin (DOGE) een langdurige neerwaartse trend heeft doorbroken. Dit is te zien in zowel de prijs als de Relative Strength Index (RSI). De RSI is een momentumoscillator die helpt bij het beoordelen of een asset overbought of oversold is. Waarden tussen 70 en 100 duiden op overbought condities, terwijl waarden tussen 0 en 30 wijzen op oversold omstandigheden.

Daarnaast heeft Martinez een koopsignaal van Dogecoinโ€™s Supertrend Indicator benadrukt. Deze indicator volgt prijsbewegingen en volatiliteit om handelssignalen te geven. Dit koopsignaal kan wijzen op een gunstige periode om Dogecoin te kopen.

Whale activiteit en marktimpact

Een ander belangrijk gegeven is de recente grote aankopen door zogenoemde “whales” (grote investeerders) in Dogecoin. Binnen een tijdsbestek van 48 uur hebben deze whales meer dan 1,4 miljard DOGE gekocht, wat neerkomt op een waarde van ongeveer $140 miljoen. Deze massale aankopen kunnen een directe impact hebben op de markt en de prijs van Dogecoin verder omhoog stuwen.

Bovendien heeft Dogecoin de weerstandsniveau van $0,111 doorbroken. Op dit niveau houden meer dan 62.270 adressen meer dan 36 miljard DOGE vast. Als Dogecoin dit prijsniveau kan handhaven, kan dit een bullish doorbraak bevestigen en kan de weg naar $0,150 meer bereikbaar worden zonder significante aanbodbarriรจres.

Toekomstige vooruitzichten

De huidige signalen suggereren dat Dogecoin op het punt staat een bullish fase in te gaan. Het handhaven van het huidige prijsniveau is cruciaal om deze opwaartse trend te bevestigen. Als Dogecoin erin slaagt om boven de weerstandsniveau te blijven, kan de waarde aanzienlijk stijgen.

Toch is het belangrijk om mogelijke aanbodbelemmeringen en marktdynamiek in overweging te nemen, aangezien deze factoren de vooruitzichten kunnen beรฏnvloeden.

Dogecoin vertoont sterke aanwijzingen voor een prijsstijging. Door de belangrijke signalen en whale activiteit is het een interessant moment om deze cryptocurrency te volgen

Doegecoin koersgrafiek september2024
Dogecoin handelt op een koers van $0,12. Bron: TradingView

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan gratis op Google Nieuws.

10% cashback met de Bybit Card, tot $40 bonus en 10% korting op fees

Bybit powered by SATOS heeft deze maand haar Bybit Card gelanceerd, waarmee je bij miljoenen winkels kan betalen met je crypto, inclusief een 10% cashback. Om dit te vieren hebben zij een speciale promotie:

  • โ‚ฌ10 bonus na storting van โ‚ฌ100 (alleen nieuwe klanten, meer informatie)
  • 10% cashback op al je aankopen tot โ‚ฌ600 met de Bybit Crypto Card (bestaande klanten, meer informatie)
  • 10% korting op de handelskosten (30 dagen geldig, zichtbaar tijdens registratie)
  • Tot $40 bonus na storting van $400 (meer informatie)

Alle bovengenoemde bonussen zijn in de maanden september en oktober tegelijkertijd geldig.

Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft.ย 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer โ‚ฌ18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Uniswap breekt uit, voorspelling van Grayscale positief

Timo Bruinsma

Analyse van de koers van Notcoin en impact van whales

Timo Bruinsma

Waarom Litecoins recente uitbraak pas het begin is

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu