Blockchain Stories
Bullish sentiment positief voor Dogwifhat
Altcoin Memecoin Nieuws

Bullish sentiment positief voor Dogwifhat

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

De populaire op Solana gebaseerde memecoin Dogwifhat (Ticker: WIF) heeft onlangs veel aandacht getrokken met een indrukwekkende prestatie, waarbij het meer dan 45% is gestegen.ย 

Het lijkt erop dat de interesse van whales in de memecoin sterk is toegenomen. Laten we dit hieronder nader analyseren.

WIF whale investeert $2 miljoen

Op 26 september meldde het on chain analyse bedrijf Lookonchain op X (voorheen Twitter) dat de grootste WIF holder een aanzienlijke aankoop deed van 894.850 WIF tokens ter waarde van $2 miljoen.ย 

Lookonchain merkte ook op dat deze whale, naast de recente aankoop, eerder op 20 september al meer dan 2,55 miljoen WIF tokens ter waarde van $4,50 miljoen had gekocht.ย 

Met al deze WIF aankopen bezit deze whale nu een indrukwekkende 32 miljoen WIF tokens, met een waarde van $71 miljoen en een niet gerealiseerde winst van meer dan $86 miljoen. 

Daarnaast komen de recente aankopen van de grootste WIF holder in de buurt van een sterk weerstandsniveau van $2,345, wat wijst op het potentieel voor een rally van de memecoin in de komende dagen.

WIF technische analyse en belangrijke niveaus

Volgens onze technische analyse ziet WIF er bullish uit en worstelt het momenteel om door een cruciaal weerstandsniveau van $2,345 te breken. Met de recente aankopen en het positieve marktsentiment is de kans groot dat WIF dit niveau zou kunnen doorbreken.ย 

image
Bron: TradingView

Op basis van de historische prijsbeweging, als WIF dit niveau doorbreekt en een dagelijkse candle sluit boven het $2,37 niveau, is er een sterke mogelijkheid dat WIF met nog eens 20% kan stijgen om het $2,90 niveau te bereiken. 

Op dit moment wordt de memecoin verhandeld boven de 200 Exponential Moving Average (EMA) op een dagelijkse tijdsframe, wat wijst op een stijgende trend.

WIF bullish on chain metrics

Naast de technische analyse worden de positieve vooruitzichten van WIF verder ondersteund door on chain metrics. De WIF Long/Short ratio van Coinglass staat momenteel op 1,066, het hoogste niveau sinds eind augustus 2024, wat duidt op een sterk bullish sentiment onder handelaren. 

image
Bron: Coinglass

Bovendien is de Futures Open Interest van WIF met 14,50% gestegen en blijft gestaag toenemen. Deze stijgende Open Interest tijdens een stijgende trend suggereert dat handelaren mogelijk longposities aan het opbouwen zijn.

Op het moment van schrijven handelt WIF rond $2,34 en heeft het in de afgelopen 24 uur een prijsstijging van meer dan 9% ervaren. In dezelfde periode is het handelsvolume met 17% gestegen, wat wijst op een hogere deelname van handelaren nu de token op het punt staat een grote uitbraak te maken.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot โ‚ฌ20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel โ‚ฌ20 aan gratis Bitcoin claimen.ย 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Kaspa en Hamster Kombat vanaf nu beschikbaar op Bitvavo

Pieter de Haan

Bitvavo opnieuw hoofdsponsor van Bitcoin Amsterdam 2024

Pieter de Haan

Cardano stijgt met 15%, Is dit het begin van een rally?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu