Blockchain Stories
Bitvavo opnieuw hoofdsponsor van Bitcoin Amsterdam 2024
Bitvavo Crypto Exchange Nieuws

Bitvavo opnieuw hoofdsponsor van Bitcoin Amsterdam 2024

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

Na het succes van de vorige editie, is Bitvavo wederom de hoofdsponsor van Bitcoin Amsterdam 2024. Dit jaarlijkse evenement, dat in oktober 2024 weer plaatsvindt, is de grootste Bitcoin conferentie van Europa en biedt een platform voor innovatieve ideeรซn en inspirerende sprekers.

Voor Bitvavo is deze sponsoring meer dan alleen zichtbaarheid: het bedrijf wil met deze samenwerking ook bijdragen aan de groei van de Bitcoin community en de toekomst van de cryptomarkt.

Groeien met de Bitcoin community

Bitvavo heeft als missie om mensen in staat te stellen de kansen van crypto te benutten. Deze sponsoring past perfect in dat plaatje, aangezien de conferentie draait om de impact die blockchain technologie en Bitcoin zullen hebben op de financiรซle wereld.

De editie van dit jaar vindt plaats op 9 en 10 oktober 2024 in het Westergas terrein in Amsterdam. Het centrale thema van de conferentie richt zich op de toekomst van Bitcoin en hoe het de komende decennia de economie zal beรฏnvloeden. Belangrijke onderwerpen zoals mining en energieverbruik, Europese inflatie en privacy technologie komen aan bod.

Bitvavo wil met deze sponsoring ook bijdragen aan de community. Naast de gebruikelijke presentaties en workshops, host Bitvavo dit jaar een ‘Community Area’. Hier kunnen deelnemers netwerken en in gesprek gaan met gelijkgestemden, terwijl live podcasts worden opgenomen door het populaire Satoshi Radio. De sfeer is informeel en ontspannen, wat ideaal is voor iedereen die meer wil leren over Bitcoin, of simpelweg in contact wil komen met kopstukken uit de industrie.

Inspirerende sprekers en workshops

Bitcoin Amsterdam biedt meer dan alleen interessante presentaties, het is een plek waar industrie experts hun visie delen en het gesprek aangaan over de toekomst van crypto. Deelnemers kunnen luisteren naar gerenommeerde sprekers zoals Adam Black van Blockstream en Willem Middelkoop. Voor wie liever in een kleinere setting wil leren, is er de Proof-of-Workshop stage. Hier krijgen bezoekers de kans om in gesprek te gaan met Bitcoin ontwikkelaars en educatieve sessies bij te wonen.

Een ander uniek aspect van de conferentie is de focus op de artistieke kant van Bitcoin. Zowel fysieke als digitale kunst uit de Bitcoin cypherpunk cultuur wordt tentoongesteld, wat de conferentie een creatieve dimensie geeft.

Innovatie en vernieuwing in de Expo Hall

Een van de grote trekpleisters van Bitcoin Amsterdam is de Expo Hall, waar technologie, innovatie en mogelijkheden samenkomen. Deelnemers kunnen de nieuwste ontwikkelingen binnen de industrie ontdekken, deelnemen aan boeiende activiteiten en zelfs hun vaardigheden testen in verschillende Bitcoin games. De aanwezigheid van de Bitvavo stand biedt geรฏnteresseerden de kans om in gesprek te gaan met het team en meer te leren over hun producten en diensten.

Bitcoin Amsterdam kortingscode voor 21% korting

Of je nu een doorgewinterde Bitcoin expert bent of net begint met het verkennen van crypto, deze conferentie biedt voor ieder wat wils. Bitvavo moedigt iedereen aan om op 9 en 10 oktober deel te nemen en zo onderdeel te worden van de toekomst van de financiรซle wereld.

Bitvavo gebruikers kunnen met de Bitcoin Amsterdam kortingscode BITVAVO21 een korting van 21% op hun tickets ontvangen en zo nog voordeliger deelnemen aan dit inspirerende evenement.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot โ‚ฌ10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Bullish sentiment positief voor Dogwifhat

Timo Bruinsma

Cardano stijgt met 15%, Is dit het begin van een rally?

Timo Bruinsma

Binance pakt 18% van Hamster Kombat: wat betekent dit voor de prijs?

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu