Blockchain Stories
THORChain stijgt 14%: Kan RUNE de $10 grens bereiken?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

THORChain stijgt 14%: Kan RUNE de $10 grens bereiken?

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

De afgelopen weken is er veel gebeurd in de cryptowereld en รฉรฉn van de opvallende sterren is THORChain (RUNE). Deze digitale munt heeft een enorme stijging van 14% doorgemaakt in slechts รฉรฉn dag. Maar de grote vraag blijft hangen: kan RUNE de $10 grens bereiken?

Huidige prestaties van RUNE

THORChain staat momenteel bovenaan de lijst van de top 100 coins op basis van marktkapitalisatie. Op het moment van schrijven wordt RUNE verhandeld rond een koers van $5, met een indrukwekkende stijging van 5% in de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume is ook met 28% gestegen en bedraagt nu meer dan $308 miljoen.

Met een circulerend aanbod van meer dan 336 miljoen tokens uit een totale voorraad van 414 miljoen, heeft RUNE een volume marktkapitalisatie ratio van 16%. Dit maakt het een sterke investering met goede liquiditeit en toenemende interesse van handelaren.

De opwaartse trend van RUNE

De afgelopen 20 dagen heeft RUNE consistent een opwaartse trend laten zien. Vandaag is zelfs รฉรฉn van de best presterende dagen sinds medio mei 2024. Wat opvalt is dat de token onlangs boven een belangrijk weerstandsniveau van $5 is gebroken.

Hoewel dit een positief teken is, blijft de vraag of dit momentum zich zal voortzetten. RUNE bereikte zijn dieptepunt op 5 augustus, gelijktijdig met een algemene marktcrash. Op 6 september begon agressief kopen, wat RUNE hoger duwde.

Rune koersgrafiek september2024
Bron: TradingView

Gedurende deze 20 dagen van bullish activiteit openden de Bollinger Bands, die eerst strak stonden, zich opnieuw. Dit wijst op toegenomen volatiliteit en de mogelijkheid van verdere opwaartse beweging. Bovendien zijn de MACD (Moving Average Convergence Divergence) lijnen bullish gekruist, wat aangeeft dat de kopersmomentum sterk blijft.

Toekomstperspectief voor RUNE

Een belangrijke indicator voor de waarde van RUNE is de Total Value Locked (TVL), die momenteel op $853 miljoen staat. Dit cijfer herstelt zich gestaag sinds juni 2023, dankzij verschillende ontwikkelingen binnen het THORChain netwerk. Met een jaarlijks inkomen van meer dan $100 miljoen toont de keten een sterke groeipotentie.

In de afgelopen 24 uur waren er meer dan 31.000 swaps, $126 miljoen aan on chain handelsvolume en $304.000 aan totale inkomsten. Bovendien zet THORChain zijn inspanningen voor decentralisatie voort en heeft het plannen aangekondigd om decentralized finance (DeFi) op Bitcoin te verkennen, wat de opwaartse trend verder ondersteunt.

Recent bereikte THORChain een recordhoogte met 111 nodes en 107 miljoen gebonden RUNE tokens, wat 32% van het circulerende aanbod vertegenwoordigt. Elke drie dagen worden nieuwe validators toegevoegd en oude nodes verwijderd, wat bijdraagt aan een echt gedecentraliseerd liquiditeitsnetwerk.

Met de limiet van 120 nodes in zicht, kan een mogelijke “bond war” de activiteit verder verhogen en de prijs van RUNE nog verder opstuwen. THORChain heeft een nieuw verbrandingsmechanisme geรฏntroduceerd waarbij 1 basispunt van het systeeminkomen per block wordt verbrand.

Rune voorraad
Bron: X

Dit vermindert het aanbod van RUNE, wat tot hogere prijzen kan leiden als de vraag sterk blijft. Gezien al deze factoren heeft RUNE het potentieel om verder te groeien, met prijsprojecties die suggereren dat het $10 kan bereiken, wat een rendement van 87% zou betekenen.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen โ‚ฌ10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Binance pakt 18% van Hamster Kombat: wat betekent dit voor de prijs?

Michel Borggreve

Kan Stellar zijn recente bullish momentum vasthouden?

Timo Bruinsma

BONK en Floki volgen Bitcoin vooralsnog succesvol

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu