Blockchain Stories
PEPE prijsvoorspelling: Is een rally op korte termijn mogelijk?
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

PEPE prijsvoorspelling: Is een rally op korte termijn mogelijk?

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

Het bullish sentiment van PEPE (Ticker: PEPE) heeft zich sinds de tweede week van september sterk laten zien.ย 

De memecoin lijkt de maand met winst af te sluiten. Maar kan deze stijgende lijn worden doorgezet en wat kunnen we in oktober verwachten?

PEPE bevond zich sinds mei in een algemene dalende trend. Het bearish momentum bereikte meerdere keren een dieptepunt in de buurt van de $0,00000895 prijsklasse. Als gevolg daarvan heeft de prijs zich op dit niveau gestabiliseerd, gevolgd door een lichte stijgende beweging.

Uit deze bevindingen blijkt dat de meeste holders niet bereid zijn te verkopen onder deze prijsklasse. Dit wijst op een lokaal dieptepunt van waaruit we zowel korte als lange termijn voorspellingen voor de PEPE prijs kunnen maken.ย 

Tot nu toe heeft de memecoin een stijging van 40% laten zien, van de september dieptepunten tot de huidige prijs van $0,00000909.

Korte termijn PEPE prijsvoorspelling

Op basis van de Fibonacci retracement ligt het volgende belangrijke prijsdoel voor PEPE tussen $0,00001154 en $0,00001288. Dit is gebaseerd op de huidige laagste en hoogste niveaus van de afgelopen 5 maanden. Dit betekent dat PEPE nog eens 25% zou kunnen stijgen bij het lagere prijsdoel en meer dan 40% bij het hogere doel.

image
Bron: TradingView

Het aantal PEPE wallets naargelang de tijd dat ze worden vastgehouden kan deze korte termijn voorspelling ondersteunen. Het aantal wallets dat PEPE langer dan een jaar vasthoudt, is sinds april gestegen. Dit bevestigt dat de meeste kopers (bijna 85.000 wallets) die de memecoin meer dan een jaar geleden hebben gekocht, nog steeds vasthouden.

We zagen ook een lichte daling in de ‘cruisers’ categorie, wat aangeeft dat swingtraders wat munten hebben verkocht. Het aantal wallets in deze categorie is gegroeid en is nu hoger dan tijdens PEPEโ€™s piek in mei. Tijdens de piek in mei waren er ongeveer 183.000 wallets, maar het aantal cruiser wallets is nu boven de 195.000, volgens de meest recente gegevensย op 25 september.

image
Bron: IntoTheBlock

Het aantal traders daalde van meer dan 62.000 wallets in mei naar net onder de 17.000 wallets. Dit suggereert dat PEPE een verschuiving heeft doorgemaakt naar het langer vasthouden van de munt, wat mogelijk voor minder weerstand zorgt voor het bullish sentiment.

Lange termijn voorspelling voor PEPE

Wat betreft de lange termijn prijsvoorspelling zou PEPE zijn vorige All Time High (ATH) van $0,000016 opnieuw kunnen testen in de komende maanden, waarschijnlijk in 2025. 

De kans dat dit gebeurt, hangt echter af van de vraag of het bullish sentiment een sterke comeback maken en een grote rally leveren zoals verwacht. De laatste prijsstijging is in lijn met de verschuiving in marktsentiment ten gunste van het bullish sentiment deze maand.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan gratis op Google Nieuws.

10% cashback met de Bybit Card, tot $40 bonus en 10% korting op fees

Bybit powered by SATOS heeft deze maand haar Bybit Card gelanceerd, waarmee je bij miljoenen winkels kan betalen met je crypto, inclusief een 10% cashback. Om dit te vieren hebben zij een speciale promotie:

  • โ‚ฌ10 bonus na storting van โ‚ฌ100 (alleen nieuwe klanten, meer informatie)
  • 10% cashback op al je aankopen tot โ‚ฌ600 met de Bybit Crypto Card (bestaande klanten, meer informatie)
  • 10% korting op de handelskosten (30 dagen geldig, zichtbaar tijdens registratie)
  • Tot $40 bonus na storting van $400 (meer informatie)

Alle bovengenoemde bonussen zijn in de maanden september en oktober tegelijkertijd geldig.

Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft.ย 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer โ‚ฌ18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

BONK en Floki volgen Bitcoin vooralsnog succesvol

Scott

XRP prijs stagneert: Kunnen bulls de weerstand doorbreken?

Julian Smits

Aantal nieuwe Ethereum adressen daalt drastisch

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu