Blockchain Stories
CryptoKaleo: Bitcoin stijgt mogelijk naar $112.000 in Q4
Bitcoin Nieuws

CryptoKaleo: Bitcoin stijgt mogelijk naar $112.000 in Q4

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

CryptoKaleo is een vooraanstaand, gerespecteerd en gerenommeerd crypto analist. Dit blijkt alleen al uit het aantal volgers op zijn X-account: meer dan  649.000 volgers. Met deze forse groep volgers deelt CryptoKaleo zijn bevindingen over de cryptomarkt en Bitcoin in het specifiek. Daarbij stelt hij dat een Bitcoin koers van $112.000 in Q4 tot de reële mogelijkheden behoort. Dit ‘bewijst’ hij zelfs in de vorm van grafieken en een duidelijke analyse.

Waar baseert CryptoKaleo zijn voorspelling op?

Op X geeft CryptoKaleo aan dat hij het patroon van dit jaar vergelijkt met het patroon van vorig jaar. Hierbij ligt de focus met name op de prijsactie van Bitcoin in de maanden september en oktober. Vorig jaar bereikte de Bitcoin koers in september de dip, waarna in Uptober sprake was van een solide verschuiving. Er ontstond in die maand momentum, waardoor eind oktober de echte uitbraak ingezet kon worden. Deze uitbraak hield, volgens CryptoKaleo, aan tot december. Volgens deze crypto analist is de kans groot dat we ditzelfde patroon in 2024 gaan zien.

Daarbij benadrukt CryptoKaleo dat het belangrijk is om geduld te bewaren. De Bitcoin koers moet nog een paar obstakels zien te overwinnen, maar heeft reeds het weerstandsniveau van $65.000 weten te doorbreken. Volgens CryptoKaleo is het niet lang wachten op slapeloze nachten. Slapeloze nachten waarin crypto investeerders met veel plezier de alsmaar stijgende Bitcoin koers in de gaten houden.

Wat is de rol van de Amerikaanse presidentsverkiezingen?

De voorspelling van CryptoKaleo mag bijzonder optimistisch genoemd worden. In bovenstaande grafiek heeft hij zelf de witte lijn getekend. De witte lijn die richting een koers van $112.000 gaat; volgens CryptoKaleo is dit meer dan realistisch.

Dit wordt mogelijk versterkt door de komende Amerikaanse presidentsverkiezingen. Deze strijd gaat tussen Trump en Harris, waarvan inmiddels van beide bekend is dat ze crypto willen omarmen. Bij Kamala Harris was dit lange tijd onbekend, maar afgelopen week kwam zij met een ambitieus plan voor crypto op de proppen.

Niet geheel verrassend is vanaf dat moment de Bitcoin koers flink stijgende. Dit werd ook nog verder gestimuleerd door de renteverlaging van de FED. Het is goed mogelijk dat de FED in Q4 nogmaals de rente verlaagd, waar de Bitcoin koers mogelijk opnieuw optimaal van kan profiteren. Met andere woorden: de politieke ontwikkelingen in met name Amerika zijn van grote invloed op de Bitcoin koers.

Ondertussen is ook in China gekozen voor een renteverlaging. Ook deze renteverlaging speelt waarschijnlijk een rol bij de opmaat van Bitcoin.

Gaan we $112.000 aantikken in Q4?

Het is realistisch om een koers van $112.000 in december te verwachten. Vanaf dit moment lijkt dit nog een gigantische stap te zijn, maar Bitcoin heeft meermaals bewezen dat dergelijke stappen snel gezet kunnen worden. Oktober is sowieso historisch gezien de beste maand voor Bitcoin, waarna begin november ook nog de Amerikaanse presidentsverkiezing volgt. Het zou goed kunnen zijn dat deze twee factoren een indrukwekkende bullrun in gang zetten. Wat verwacht jij van de Bitcoin koers eind december 2024?

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Aantal nieuwe Ethereum adressen daalt drastisch

Scott

Dogecoin stijgt 9%: Doorbreekt belangrijke drempel voor groei

Julian Smits

Ethereum volgt Bitcoin: Nieuwe wekelijkse piek in zicht?

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu