Blockchain Stories
Starknet rally van 14%: Zal STRK nu de $0,50 grens doorbreken?
Altcoin Nieuws Technische Analyse Verborgen Parels

Starknet rally van 14%: Zal STRK nu de $0,50 grens doorbreken?

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

Starknet heeft de afgelopen 24 uur de aandacht getrokken met een indrukwekkende stijging van 14%. Deze stijging komt nadat het project verschillende strategische stappen heeft aangekondigd om zijn netwerkcapaciteiten uit te breiden en de efficiรซntie van zijn blockchain te verbeteren.

De recente ontwikkelingen hebben de hoop gewekt dat de STRK token mogelijk door de belangrijke prijsgrens van $0,50 heen kan breken. Analisten suggereren dat als de huidige trend zich voortzet, Starknet een aanzienlijke rol kan spelen in de toekomst van gedecentraliseerde technologieรซn.

Starknet in de cryptowereld

Starknet is de afgelopen tijd steeds populairder geworden in de cryptowereld. Dit komt door de unieke mechanismen die het platform biedt, zoals de efficiรซnte manier om transactiekosten te betalen, de veiligheid van het netwerk en de mogelijkheid om STRK token te staken voor consensus.

Vergelijk de betaling van transactiekosten via Starknet met het gebruik van tolwegen; net als bij een snellere tolweg is het betalen van transactiekosten via Starknet efficiรซnter en sneller dan via andere blockchain netwerken.

Netwerkbeveiliging kan je zien als een groepsactiviteit waarbij meerdere mensen samenwerken om een project te voltooien. Starknet werkt met verschillende partijen (nodes) samen om het netwerk te beveiligen en transacties te verifiรซren. Staking voor consensus is vergelijkbaar met het ontvangen van rente op een spaarrekening.

Door STRK token te staken, helpen deelnemers aan het netwerk met het beveiligen van transacties en worden hiervoor beloond, vergelijkbaar met het ontvangen van rente op een gespaard bedrag.

Analyse van de rally en toekomstperspectieven

De recente koersbewegingen van STRK wijzen op een optimistisch vooruitzicht. De koers heeft al meer dan 50 dagen in een consolidatiefase gezeten, maar er zijn tekenen dat een uitbraak nabij is. Historisch gezien heeft elke afwijzing op de lage niveaus geleid tot een hogere beweging, wat suggereert dat een bodem mogelijk in zicht is. Als Starknet erin slaagt om de $0,50 prijsgrens te doorbreken en vast te houden, zou dit een bullish traject kunnen signaleren.

starknet koersgrafiek september2024
Bron: TradingView

Een analyse van technische indicatoren zoals de MACD en Bollinger Bands ondersteunt deze positieve vooruitzichten. De MACD indicator geeft aan dat er opwaartse momentum aankomt voor Starknet. Daarnaast zijn de Bollinger Bands aan het openen, wat het potentieel voor prijsstijgingen versterkt.

Belang voor de gemeenschap en investeerders

De interesse in Starknet neemt toe, niet alleen onder particuliere beleggers maar ook bij grotere spelers zoals handelaren en investeerders. Een analyse met de Hyblock Capital tool onthult dat het open interest in Starknet met meer dan 76% is gestegen, wat duidt op een groeiend vertrouwen in het groeipotentieel van Starknet.

Binance USD open interest
Bron: Hyblock Capital

Volgens de ‘in/out of the money’ metriek is ongeveer 78% van de STRK tokens momenteel winstgevend, wat aangeeft dat veel investeerders geloven in het aanhoudende succes van Starknet.

in out money starknet
Bron: IntoTheBlock

Met sterke technische indicatoren en een groeiende gemeenschap is Starknet ongetwijfeld een project om de komende weken nauwlettend te volgen.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot โ‚ฌ20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel โ‚ฌ20 aan gratis Bitcoin claimen.ย 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.


Gerelateerde berichten

Solana komt eindelijk boven een koers van $150 uit

Scott

Update WazirX hack: Tornado cash gebruikt voor witwassen van miljoenen

Julian Smits

XRP prijsstijging stokt: Is een keerpunt binnen bereik?

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu