Blockchain Stories
Bitcoin whales kopen wederom grote hoeveelheden BTC in
Bitcoin Cryptomarkt Update Nieuws

Bitcoin whales kopen wederom grote hoeveelheden BTC in

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De gehele cryptomarkt lijkt zich op te maken voor een flinke bullrun. Deze bullrun is al voorzichtig ingezet nadat vorige week de FED besloot om de rente in één klap met 0,5% te verlagen. Dit heeft voor een stijgende Bitcoin koers gezorgd. In het kielzog daarvan is er een bullish sentiment in de markt ontstaan. Een bullish sentiment dat nu ook onderstreept wordt door het gedrag van Bitcoin whales. Meerdere whales kopen namelijk wederom grote hoeveelheden BTC in. In het verleden is dit altijd de opmaat geweest voor een flinke stijging van de Bitcoin koers. In het kielzog van deze whales gaan namelijk ook veel kleinere investeerders in Bitcoin investeren. Althans; als de geschiedenis zich wederom herhaalt, is dit aan de orde.

Voor meer dan $219 miljoen aan BTC gekocht

Uit data van LookOnChain komen opvallende transacties naar voren. Zo geeft dit analysebedrijf op X aan dat twee Bitcoin whales voor meer dan $219 miljoen aan Bitcoin hebben gekocht. Dit deden beide whales in een tijdsbestek van nog geen 12 uur.

Voor een bedrag van meer dan $219 miljoen kregen deze whales de beschikking over meer dan 3.400 BTC. Deze whales lijken daarmee perfect voor te sorteren op een koersstijging van Bitcoin op de korte termijn.

Over het algemeen zorgen dergelijke transacties voor een verdere koersstijging. Whales hebben de nodige invloed hierop en trekken onbewust ook veel kleinere investeerders mee in hun handelsgedrag. Bovengenoemde transacties kunnen bijvoorbeeld voor FOMO bij kleinere investeerders zorgen. Uiteindelijk is een crypto whale zodoende in staat om de koers op te krikken.

Voor meer dan $64 miljoen aan BTC gekocht

Uit andere data van LookOnChain komt nóg een opvallende trade naar voren. Deze crypto whale heeft een nieuw wallet gecreëerd en kocht direct voor meer dan $64 miljoen aan Bitcoin. Dit deed deze crypto whale bij Binance, waarvan hij in ruil voor bovengenoemd bedrag maar liefst 1.015 BTC kreeg.

Ook deze crypto whale lijkt zich dus op te maken voor een verdere koersstijging van Bitcoin. Een logische gedachtegang op zich, aangezien het vierde kwartaal over het algemeen genomen het beste kwartaal voor Bitcoin is. Bovendien spreken veel externe factoren en belangrijke indicatoren in het voordeel van Bitcoin. Een nieuwe all time high kan zich mogelijk al in 2025 aandoen.

Voor meer dan $84 miljoen aan BTC gekocht

Het blijft niet alleen bij bovenstaande transacties. Uit data van LookOnChain blijkt namelijk dat er nóg een crypto whale een grote hoeveelheid Bitcoin gekocht heeft. Deze whale besloot om gister bij Binance voor meer dan $84 miljoen aan Bitcoin te kopen. Voor dit bedrag kreeg hij maar liefst 1.343 BTC.

Dergelijke transacties geven de gemiddelde cryptoburger moed. Het is veelal veelzeggend dat crypto whales Bitcoin accumuleren. Daarmee maken zij zich op voor een flinke koersstijging en oefenen ze dus ook veel invloed uit op de Bitcoin koers. Wat verwacht jij? Hebben deze crypto whales het aan het juiste eind en gaan ze veel geld verdienen met deze transacties?

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Cardano koers tikt hoogste punt in een maand tijd aan

Scott

OpenAI rolt eindelijk geavanceerde spraakfunctie voor gebruikers uit

Michel Borggreve

Kunnen de Bitcoin ETF’s het spoor van Bitcoin volgen?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu