Blockchain Stories
Vroege Ethereum investeerder komt opeens in actie
Altcoin Ethereum Nieuws

Vroege Ethereum investeerder komt opeens in actie

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Uit data van LookOnChain blijkt dat één van de eerste Ethereum investeerders opeens in actie is gekomen. Lange tijd stonden de ETH tokens stil in de wallet van deze investeerder, maar daar is nu verandering ingekomen. Doordat dit één van de eerste ETH investeerders was, heeft deze investeerder een indrukwekkend rendement gemaakt. Dit voorbeeld laat wederom zien dat tijd in de markt belangrijker is dan het timen van de markt.

Wat heeft deze investeerder precies gedaan?

Deze investeerder kwam al in 2014 in actie met het kopen van Ethereum tokens. Dit deed hij via de Ethereum ICO die in 2014 gaande was. De investeerder kon, mede door de lage Ethereum koers van destijds, maar liefst 150.000 ETH kopen.

Daarvoor betaalde deze investeerder in eerste instantie een bedrag van ruim $46.500. Een hoop geld, maar een bedrag dat in schril contrast staat met de huidige waarde van deze ETH tokens. De huidige waarde ligt namelijk rond de $389 miljoen. Deze investeerder laat dus overduidelijk zien dat geduld een prachtig rendement op kan leveren.

Lange tijd, 2 jaar om precies te zijn, was er bij de betreffende wallet geen activiteit te ontdekken. Daar kwam gister echter verandering in. Deze ETH investeerder besloot om 3510 ETH van zijn wallet naar Kraken te verplaatsen. Ongetwijfeld is het doel om via Kraken deze forse hoeveelheid ETH tokens te verkopen. Met alleen deze verkoop zou deze investeerder al een bedrag van ruim $9 miljoen ophalen.

Op zich mag de timing van deze verkoop opvallend genoemd worden. De verwachting is immers dat het vierde kwartaal erg goed gaat zijn voor de gehele cryptomarkt. Mogelijk zou deze investeerder dus nóg meer geld kunnen verdienen, indien de Ethereum tokens nog iets langer aangehouden zouden worden. Aan de andere kant gaat het voor deze investeerder om maar een hele kleine hoeveelheid ETH tokens.

Meerdere whales zijn opvallend actief

Bovengenoemd voorbeeld is één van de prachtige voorbeelden van de cryptomarkt. Dit voorbeeld laat immers zien dat je met crypto veel geld kunt verdienen. Daarvoor komt het aan op het juiste aankoopmoment creëren en vervolgens het geduld weten te bewaren. Daarbij valt wel op dat op dit moment meerdere whales opvallend actief zijn. Dat geldt voor bovenstaande whale, maar ook voor een andere whale. Een whale die in 2022 een grote hoeveelheid ETH tokens kocht tegen een behoorlijk lage prijs. De Ethereum koers lag op dat moment rond de $1.567.

Vanaf 6 maart van dit jaar heeft deze investeerder grote hoeveelheden ETH tokens naar Kraken gestuurd. Via deze exchange worden de tokens verkocht, waarmee deze investeerder in totaal $214 miljoen verdiend heeft. Op dit moment heeft deze investeerder nog steeds ruim 26.600 ETH tokens in zijn wallet staan.

Deze beide investeerders bewijzen dat je met Ethereum veel geld kunt verdienen. Beide investeerders bewijzen ook dat je hier geduld voor nodig hebt en ook een bepaald portie lef. Mogelijk zien we richting het einde van het jaar weer meer van dergelijke succesverhalen voorbijkomen.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws via Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis Ethereum

Jouw cryptoavontuur starten met €10 gratis Ether? In samenwerking met Bitvavo mogen wij vandaag 10 euro aan gratis Ethereum of een andere crypto weggeven aan onze lezers. 

Maak via onderstaande knop een account aan en je ontvangt een welkomstbonus van 10 euro. Ook handel je de eerste €10.000 binnen de eerste 7 dagen na je registratie helemaal gratis (t.w.v. €25). Alle voorwaarden vind je op de pagina onder de knop.

Gerelateerde berichten

Wat verklaart nu de alsmaar stijgende Bitcoin koers?

Scott

Telegram trading bot Banana Gun gaat slachtoffers hack compenseren

Michel Borggreve

SEC stelt goedkeuring optiehandel Ethereum ETF’s uit tot november

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu