Blockchain Stories
Evaluatie van AAVE prijsvoorspelling na stijging van 20%
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Evaluatie van AAVE prijsvoorspelling na stijging van 20%

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

AAVE (Ticker: AAVE) heeft zich bewezen als een van de top performers op de cryptomarkt, met een stijging van 20% in de afgelopen zeven dagen op het moment van schrijven.ย 

Als gevolg van deze rally is de marktkapitalisatie van AAVE binnen drie maanden bijna verdubbeld tot meer dan $2,50 miljard.

AAVEโ€™s winsten in Q3 2024

De winsten van AAVE in Q3 2024 deden zich voor terwijl de bredere markt schommelende prijsbewegingen vertoonde. Dit leidde tot een toename van het aantal nieuwe AAVE wallets, aangezien traders hun winsten wilden verzilveren.ย 

Volgens Santiment is het aantal wallets dat minstens 100 AAVE tokens aanhoudt sinds medio juni met meer dan 7% gestegen naar ongeveer 3.230 wallets. Deze toename is de drijvende kracht achter het koopmoment dat AAVE naar hogere niveaus heeft gestuwd.

image
Bron: Santiment

Kopers beheersen de prijsactie van AAVE

Kopers blijven de prijsactie van AAVE beheersen, zoals blijkt uit de Chaikin Money Flow (CMF).ย 

image
Bron: TradingView

Deze indicator heeft sinds augustus een positieve waarde behouden. Bovendien toonde de Relative Strength Index (RSI) van 69 aan dat het bullish momentum nog steeds actief is.

AAVE prijsvoorspelling

AAVE handelde op $164,55 op het moment van schrijven en bleef binnen een dalend kanaal op de dagelijkse grafiek. Een doorbraak uit dit kanaal mislukte nadat de altcoin weerstand ondervond bij $180, wat leidde tot een snelle correctie. 

De stijgende trend van AAVE werd afgewezen op deze prijs nadat het overgekochte voorwaarden bereikte, zoals te zien in de Williams %R-indicator. 

image
Bron: TradingView

Deze metric is sindsdien gedaald naar -23, wat suggereert dat de rally is afgekoeld. Ondanks de daling handelde AAVE nog steeds boven de middellijn van dit kanaal, met support op het 0,785 Fibonacci niveau ($158).

Een voortzetting van de trend in deze zone zou AAVE kunnen zien proberen opnieuw door te breken als het koop momentum sterk blijft. Aan de andere kant, als AAVE er niet in slaagt om niveaus boven een andere cruciale support op $148 te behouden, kan de prijs onder de lagere trendlijn van dit kanaal vallen, wat een bearish omkering in gang kan zetten. 

Traders die tijdens de rally hebben gekocht, kunnen ook beginnen met verkopen als deze support faalt, om hun verliezen te minimaliseren.

image
Bron: IntoTheBlock

Tegelijkertijd zijn er meer dan 456.000 AAVE tokens gekocht op de prijsniveaus van $161 tot $182. Daarom zou AAVE enige volatiliteit kunnen ervaren binnen deze prijsniveaus, terwijl deze traders proberen hun verliezen te beperken of hun winsten te maximaliseren.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot โ‚ฌ20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel โ‚ฌ20 aan gratis Bitcoin claimen.ย 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Zal investeerders interesse de rally van Hedera veroorzaken?

Timo Bruinsma

De toekomst van PENDLE in kaart gebracht na Arthur Hayes zijn verkoop

Timo Bruinsma

Toncoin koers daalt na aanpassing privacy beleid Telegram

Pieter de Haan

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu