Blockchain Stories
De toekomst van PENDLE in kaart gebracht na Arthur Hayes zijn verkoop
Altcoin Nieuws Technische Analyse

De toekomst van PENDLE in kaart gebracht na Arthur Hayes zijn verkoop

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

De afgelopen dagen stond Arthur Hayes, ex CEO en mede oprichter van BitMEX, in de schijnwerpers na zijn verkoop van Pendle (Ticker: PENDLE).ย 

Op 24 september dumpte Hayes opnieuw een enorme hoeveelheid van 240.000 PENDLE tokens, ter waarde van $957.600, volgens on chain analytics bedrijf Lookonchain.

Arthur Hayes zijn PENDLE verkoop

Lookonchain merkte op dat Arthur Hayes in de afgelopen vier dagen meer dan 1,8 miljoen PENDLE tokens heeft verkocht, ter waarde van $6,50 miljoen tegen een gemiddelde prijs van $3,575. 

Gezien deze verkoop lijkt het erop dat PENDLE de komende dagen een prijsdaling kan ervaren. De mogelijke reden achter deze significante token verkoop is Hayes’ interesse in een ander token.ย 

Recentelijk maakte een on chain analytisch bedrijf een post op X, waarin werd onthuld dat Hayes in de afgelopen maand een enorme hoeveelheid van 62,25 miljoen Aethir (Ticker: ATH) tokens had gekocht, ter waarde van $4 miljoen.

Prijsactie en belangrijke waarde van PENDLE

Volgens onze technische analyse lijkt PENDLE, ondanks de significante verkoop, nog steeds bullish. Op basis van historische prijsbewegingen en het huidige marktsentiment is er een sterke mogelijkheid dat de prijs van PENDLE met 20% kan stijgen naar het $5 niveau en mogelijk zelfs hoger in de komende dagen.ย 

image
Bron: TradingView

Bovendien handelt het token boven de 200 Exponential Moving Average (EMA) op een dagelijkse tijdlijn. De 200 EMA is een technische indicator die traders en investeerders gebruiken om te bepalen of een actief in een opwaartse of neerwaartse trend zit.

Bullish on chain metrics

Deze bullish vooruitzichten worden verder ondersteund door on chain metrics. Volgens het on chain analytische bedrijf Coinglass was de Long/Short Ratio van PENDLE op het moment van schrijven 1,0050, wat duidt op bullish marktsentiment onder traders.ย 

image
Bron: Coinglass

De open interest van de munt is de afgelopen 24 uur met 4,50% gestegen en met 7,80% in de afgelopen vier uur. Deze stijgende open interest suggereert dat traders mogelijk meer longposities opbouwen. 

Traders en investeerders gebruiken vaak de combinatie van stijgende open interest en een Long/Short ratio boven de 1 bij het opbouwen van longposities. 

Op het moment van schrijven hield 50% van de toptraders longposities aan, terwijl de andere 50% shortposities hadden. PENDLE handelde rond $4,024, na een prijsstijging van 1,69% in de afgelopen 24 uur. Gedurende dezelfde periode daalde het handelsvolume met 51%, wat wijst op lagere deelname van traders te midden van deze verkoopgolf.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot โ‚ฌ20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel โ‚ฌ20 aan gratis Bitcoin claimen.ย 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Evaluatie van AAVE prijsvoorspelling na stijging van 20%

Timo Bruinsma

Toncoin koers daalt na aanpassing privacy beleid Telegram

Pieter de Haan

FIOD arresteert Haagse vrouw voor witwassen met bitcoin

Pieter de Haan

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu