Blockchain Stories
Shiba Inu: Bull en Bear signalen tijdens prijsstabilisatie
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Shiba Inu: Bull en Bear signalen tijdens prijsstabilisatie

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Shiba Inu (SHIB) heeft de afgelopen week een indrukwekkende stijging gezien, met een prijsstijging van ongeveer 9%. Ondanks deze vooruitgang begon de koers de afgelopen dagen te stagneren en zelfs een lichte daling te vertonen. Op dit moment wordt SHIB verhandeld rond $0,0000144 volgens recente gegevens.

Bullish en Bearish signalen voor SHIB

Positieve signalers voor SHIB

Twee belangrijke factoren suggereren dat de prijs van SHIB binnenkort weer zou kunnen stijgen:

  1. Grote Transacties:

Er is een opvallende toename in het aantal grote SHIB transacties, waarbij elke transactie meer dan $100,000 bedraagt. Volgens gegevens van IntoTheBlock is het volume van deze transacties de afgelopen 24 uur tot meer dan $20 miljoen gestegen, wat een toename van 170% vertegenwoordigt ten opzichte van 23 september.

Grote transacties duiden vaak op de betrokkenheid van ‘whales’ investeerders met aanzienlijke hoeveelheden SHIB. Deze activiteit kan kleinere investeerders aanmoedigen om in SHIB te stappen, wat leidt tot meer kapitaal in de markt.

  1. In de Winst:

Het percentage SHIB investeerders dat momenteel winst maakt, is gestegen met 4,3%. Dit technische analyse-instrument laat zien dat nu 48% van alle Shiba Inu investeerders ‘in de groene cijfers’ staat, 51% verlies lijdt, en 1% break even draait. Deze stijging in winstgevende investeerders kan een positief signaal zijn voor de koers van SHIB.

Shiba inu koergrafiek september2024
SHIB handelt op rond een koers van $0,0000145

Negatieve signalers voor SHIB

Aan de andere kant zijn er ook twee factoren die wijzen op mogelijke uitdagingen:

  1. Netwerkgroei:

De nettogroei van het SHIB netwerk, een indicator die de ware groei van het netwerk meet, is gedaald met 0,17%. Dit suggereert dat er minder nieuwe gebruikers en activiteiten zijn, wat de prijs negatief kan beïnvloeden.

  1. Burn Rate:

De burn rate van SHIB is de afgelopen 24 uur met bijna 50% gedaald, wat resulteert in minder dan 8 miljoen verbrandde tokens. Het doel van het verbranden van tokens is om de circulerende voorraad van SHIB te verminderen, wat normaal gesproken de prijs zou moeten verhogen als de vraag gelijk blijft of stijgt. Met meer dan 583 biljoen tokens in omloop, waarvan 410 biljoen al zijn vernietigd, is een daling in de burn rate een potentieel negatief teken.

Voorspellingen en toekomstige targets voor Shiba Inu

Sommige analisten zijn optimistisch over de toekomst van Shiba Inu en hebben ambitieuze voorspellingen. JAVON MARKS heeft bijvoorbeeld gesuggereerd dat de recente stijging na de renteverlaging door de Amerikaanse Federal Reserve het begin zou kunnen zijn van een rally naar $0,000081.

Een andere analist met de gebruikersnaam “pepa” op X (voorheen Twitter) was zelfs nog optimistischer en voorspelde dat SHIB binnenkort twee nullen van zijn waardering zou kunnen wissen, gebaseerd op een specifieke driehoeksvorm op de prijsgrafiek.

Het is echter belangrijk om op te merken dat voor een dergelijke enorme stijging het marktkapitaal van SHIB rond de $800 miljard zou moeten zijn. Momenteel is Bitcoin (BTC) de enige cryptovaluta die dit niveau overschrijdt, wat deze voorspelling zeer onwaarschijnlijk maakt.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.


Gerelateerde berichten

Bitcoin blijft onveranderd na aankondiging van Chinese stimulans

Julian Smits

Aantal Bitcoin miljonairs stijgt, nieuw record aanstaande?

Scott

OpenAI slachtoffer van cryptofraude: officieel X-account gehackt

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu