Blockchain Stories
Injective stijgt 18% in 7 dagen is $29 de volgende stap voor INJ?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Injective stijgt 18% in 7 dagen is $29 de volgende stap voor INJ?

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

Injective (INJ) heeft recentelijk veel belangstelling gekregen door een opmerkelijke stijging van 18% binnen slechts zeven dagen. Deze stijging heeft de aandacht van veel investeerders getrokken, en toekomstige projecties wijzen op een mogelijke verdere groei naar $29,84. Laten we dieper ingaan op de oorzaken van deze stijging en de vooruitzichten voor INJ.

Opmerkelijke 18% stijging in zeven dagen voor INJ

De afgelopen week zag een aanzienlijke waarde toename van Injective (INJ). Deze stijging volgde na een uitbraak uit een dalend kanaal dat een maand lang duurde. Analisten wijzen erop dat dergelijke uitbraken vaak een voorbode zijn van een grotere opwaartse beweging. Op het moment van schrijven is het marktsentiment rondom INJ positief, wat de token in een gunstige positie plaatst.

Met een recente toename van 3% in de afgelopen 24 uur lijkt de opwaartse trend door te zetten. Als de huidige bullish dynamiek aanhoudt, kan INJ stijgen van de huidige prijs van $22 naar een piek van $29,84, wat een potentiรซle winst van 33,07% zou betekenen. Mocht er echter een neerwaartse beweging plaatsvinden, dan zou INJ mogelijk terugvallen naar het niveau van $18,14 voordat het zijn opwaartse traject hervat.

INJ koersgrafiek september2024
Bron: TradingView

Marktsentiment en technische analyses: Wat zeggen ze?

Een belangrijke factor in de recente stijging van INJ is de toegenomen koopinteresse. Dit wordt ondersteund door technische indicatoren zoals de Relative Strength Index (RSI) en de Moving Average Convergence Divergence (MACD). De RSI stond op 64, wat wijst op sterke accumulatie door handelaren en zou de prijs van INJ verder kunnen opdrijven.

De MACD, een cruciale handelsindicator, versterkt dit positieve vooruitzicht door een sterk koopsignaal af te geven. Dit blijkt uit de blauwe MACD lijn en de oranje signaallijn die beide in positief terrein zijn beland, vergezeld van een overwicht aan groene, stijgende momentumstaven. Deze trends wijzen op een gunstige beweging voor INJ in de komende handelsessies.

RSI MACD INJ koersgrafiek
Bron: TradingView

De voorspellende aard van technische analyses en beleggersgedrag

Technische analyses spelen een grote rol in het voorspellen van marktbewegingen, waarbij weerstandsniveaus en ondersteuningsniveaus essentieel zijn. Stel je de prijs van een aandeel of crypto voor als een bal in een kamer. De vloer is het ondersteuningsniveau dat de bal opveert als het valt, terwijl het plafond de weerstand is die de bal tegenhoudt als het stijgt.

coinglass INJ OI weighted funding rate
Bron: CoinGlass

Een bullish trend kun je vergelijken met een fietstocht bergopwaarts. Elke trapbeweging duwt de prijs omhoog. Hoe steiler de helling, hoe sterker de bullish trend. Dit is precies wat we momenteel bij INJ zien.

De Relative Strength Index (RSI) kan worden vergeleken met een persoon die een marathon loopt. De RSI geeft aan of de loper ‘oververhit’ is (overbought) en een pauze nodig heeft, of juist meer kracht kan zetten (oversold).

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot โ‚ฌ20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel โ‚ฌ20 aan gratis Bitcoin claimen.ย 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.


Gerelateerde berichten

Volgens een analist staat Bitcoin op punt van uitbreken, maar waarom?

Michel Borggreve

Helium mikt op $11 Gedrag van handelaren bepaalt de toekomst van HNT

Julian Smits

XRP op de rand van een doorbraak? Grote whale activiteit wijst daarop

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu