Blockchain Stories
FlokiFi bereikt $165 miljoen TVL, klaar voor rally?
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

FlokiFi bereikt $165 miljoen TVL, klaar voor rally?

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

FlokiFi Locker heeft een recordbrekende Total Value Locked (TVL) van $165 miljoen bereikt, wat populaire memecoins zoals Dogecoin en Shiba Inu overtreft. 

Elke lock op de ETH en BSC activeert een bepaalde burn, wat bijdraagt aan de verminderde voorraad van Floki (Ticker: FLOKI).ย 

Met deze mijlpaal lijkt FLOKI zijn momentum te kunnen benutten voor een potentiรซle prijsdoorbraak.

Technische indicatoren: wijzen ze op een bullish stijging?

De prijs van FLOKI consolideert momenteel en handelt binnen een smalle range van ongeveer $0,000135.ย 

De Bollinger Bands suggereren lage volatiliteit, wat doorgaans betekent dat een doorbraak nabij is. De belangrijkste vraag blijft: welke richting zal het opgaan? 

De RSI staat op 51, wat betekent dat het zich noch in de overgekochte, noch in de oververkochte zone bevindt. Met een neutraal momentum moeten traders de prijsactie nauwlettend in de gaten houden voor mogelijke stijgende of dalende beweging. 

Een doorbraak boven de bovenste band van de Bollinger Bands kan een bullish stijging signaleren, maar voorzichtigheid is geboden.

image
Bron: TradingView

Groeiende holders basis: Een bullish signaal?

Tegen mid september had het totale aantal FLOKI holders 595 bereikt, wat duidt op groeiend vertrouwen van investeerders en suggereert dat de vraag naar het token toeneemt.ย 

Bovendien kan een hogere vraag, gecombineerd met een verminderde voorraad door burns, de prijs de komende weken omhoog stuwen. De groeiende holders basis is een belangrijke bullish indicator die investeerders in de gaten moeten houden.

image
Bron: Santiment

Wat zeggen de on chain waardes?

De on chain gegevens bieden een gemengd beeld. Terwijl de โ€œIn the Moneyโ€ metric een bullish 0,81% laat zien, zijn andere metrics minder goed. 

De netto netwerk groei is met 0,34% gedaald en grote transacties zijn met 12,35% afgenomen, wat bearish druk signaleert. 

Ondanks enkele positieve signalen is voorzichtigheid geboden, aangezien deze bearish factoren de prijsactie op korte termijn kunnen beรฏnvloeden.

image
Bron: intoTheBlock

Liquidatie gegevens nader geanalyseerd

Recente liquidaties gegevens geven aan dat longposities de shorts overtreffen, met $382.000 aan long liquidaties geregistreerd op 22 september. 

Dit suggereert dat bullish traders nog steeds de markt domineren. Het relatief lage niveau van liquidaties wijst op marktstabiliteit, wat ruimte laat voor een potentiรซle stijgende prijsbeweging.

image
Bron: Coinglass

Is FLOKI klaar voor een doorbraak?

Met een record TVL, een groeiende holders basis en bullish on chain waarden lijkt FLOKI klaar voor een doorbraak. 

De gemengde on chain gegevens en lage volatiliteit kunnen leiden tot marktverandering. FLOKI heeft bullish potentieel, maar traders moeten alert blijven op bevestigingssignalen voordat ze instappen.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot โ‚ฌ20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel โ‚ฌ20 aan gratis Bitcoin claimen.ย 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Near Protocol doelt op $8,50 ondanks weerstand

Timo Bruinsma

Dogecoin DOGE op rand van 45% uitbraak bij veroveren prijsniveau

Julian Smits

New Yorker beboet $36 miljoen voor fraude met cryptobeleggers

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu