Blockchain Stories
Dogecoin DOGE op rand van 45% uitbraak bij veroveren prijsniveau
Altcoin Dogecoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Dogecoin DOGE op rand van 45% uitbraak bij veroveren prijsniveau

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

Dogecoin, een van de bekendste meme coins, heeft de potentie om op korte termijn met 45% in waarde te stijgen. Dit zou echter alleen gebeuren als aan specifieke voorwaarden wordt voldaan. Een van deze voorwaarden is al vervuld.

Crypto experts zoals Ali Martinez benadrukken dat er een bullish afwijking in de Relative Strength Index (RSI) van Dogecoin is waargenomen. Dit geeft aan dat er een mogelijke rally aanstaande is. Als Dogecoin erin slaagt de prijsgrens van $0,11 te heroveren en vast te houden, is een stijging van 45% zeker mogelijk.

Analyse van de grafieken en experts

Volgens een analyse van Ali Martinez, gepost op het sociale mediaplatform X (voorheen Twitter), kan Dogecoin een aanzienlijke prijsstijging doormaken als twee voorwaarden worden vervuld. Een van deze voorwaarden is al bereikt, wat betekent dat er een aanzienlijke kans is dat DOGE op korte termijn bullish wordt.

De RSI, die de vraag naar Dogecoin meet, heeft een dalende trendlijn op de dagelijkse grafiek doorbroken. Dit toont aan dat de vraag naar de meme coin weer is toegenomen. Op het moment van schrijven is de RSI waarde 55,08, wat bevestigt dat de bulls de controle hebben over de DOGE prijsactie.

Op dit moment ligt de prijs van Dogecoin rond de $0,106. De meme coin bereikte op zaterdag de $0,11, maar slaagde er niet in om boven dit niveau te blijven. In de afgelopen 24 uur opende DOGE op $0,1063 en bereikte een dagelijkse piek van $0,1091 na een dieptepunt van $0,1040.

De kritische rol van $0,11 voor de toekomst van Dogecoin

Het is belangrijk op te merken dat de tweede voorwaarde voor een 45% prijsstijging nog niet is vervuld. Totdat Dogecoin de prijsgrens van $0,11 verandert in een ondersteuningszone, blijft de kans op een rally klein.

In de afgelopen zeven dagen steeg DOGE met 4,51%, terwijl het in de afgelopen maand met 4,80% daalde. Sinds september vorig jaar heeft Dogecoin een enorme rally van 73,64% doorgemaakt, maar het heeft nog steeds moeite gehad om rivaliserende meme coins zoals WIF, PEPE en BONK bij te houden.

De opeenstapeling van Dogecoin is sinds maart dit jaar toegenomen, en op korte termijn is deze opeenstapeling gestaag gegroeid. De bollinger bands, die de prijsvolatiliteit meten, laten zien dat de boven en ondergrenzen van de banden dichter bij elkaar komen, wat betekent dat de volatiliteit is afgenomen. Dit kan echter ook een indicatie zijn dat er binnenkort een uitbraak zal plaatsvinden.

Wat betekent dit voor investeerders?

Voor investeerders betekent dit dat er een potentiรซle kans is voor aanzienlijke winsten, maar voorzichtigheid is geboden. De kritieke prijsgrens van $0,11 moet worden heroverd en vastgehouden om een doorbraak te verzekeren. Het geduld en de analyse van crypto experts zoals Ali Martinez kunnen daarbij helpen.

Dogecoin koersgrafiek BB
Bron: TradingView

In de wereld van crypto zijn geduld en grondige analyse essentieel. Dogecoin mag dan begonnen zijn als een grap, maar het heeft bewezen een serieuze kanshebber te zijn in de cryptomarkt.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen โ‚ฌ10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Near Protocol doelt op $8,50 ondanks weerstand

Timo Bruinsma

FlokiFi bereikt $165 miljoen TVL, klaar voor rally?

Timo Bruinsma

New Yorker beboet $36 miljoen voor fraude met cryptobeleggers

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu