Blockchain Stories
Ripple kan op korte termijn ruim 30% stijgen
Altcoin Nieuws Ripple

Ripple kan op korte termijn ruim 30% stijgen

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Vorige week schreven wij al over het gedrag van Ripple whales. Veel grote investeerders hebben recent grote hoeveelheden XRP ingekocht, waaruit blijkt dat zij zich voorbereiden op een Ripple koersstijging. Vanochtend verscheen het bericht over een gedaalde MDIA voor Ripple, waaruit zou moeten blijken dat een koersstijging voor Ripple toch niet zo aannemelijk is. Kijkende naar alle economische factoren en belangrijke crypto indicatoren lijkt een stijging van ruim 30% op termijn voor Ripple zeer reëel te zijn.

Gestegen CMF indicator

De gestegen CMF indicator is één van de voornaamste, positieve indicatoren voor Ripple. Deze indicator geeft de kapitaalstroom naar en uit een activa aan. Deze indicator heeft met name in de afgelopen weken een significante stijging doorgemaakt. Dit geeft aan dat investeerders (weer) meer geld in Ripple steken, waarmee ze zich dus voorbereiden op een koersstijging op termijn. Deze gestegen indicator geeft simpelweg aan dat er weer meer vertrouwen in Ripple heerst onder de investeerders. Dat blijkt dus ook uit het recente gedrag van Ripple whales.

Samenwerking met Amazon

Afgelopen weekend werd ook een samenwerking tussen Amazon en Ripple aangeboden. De partners van Amazon krijgen nu de mogelijkheid om hun tegoeden in Ripple uit te laten betalen.

Een dergelijke ontwikkeling is precies wat een altcoin nodig heeft. Elke digitale valuta is namelijk gebaat bij toepassingsmogelijkheden. Daar is in dit geval absoluut sprake van. Daarbovenop komt nog eens dat Amazon één van de grootste bedrijven van Amerika (en ter wereld) is. Dat juist deze partij een samenwerking met Ripple aangegaan is, is een goed teken voor XRP. Dit brengt bovendien veel XRP investeerders in extase. In de Ripple community wordt gewoonweg lovend gesproken over deze nieuwe ontwikkeling.

Symmetrisch driehoekpatroon

Kijkende naar de huidige grafiek van Ripple valt direct het symmetrische driehoekpatroon op. Dit patroon is al enige tijd gaande en nadert nu zijn uitbraak. Mocht dat het geval zijn, zou de Ripple koers met bijna 30% kunnen stijgen. Daarvoor moet wel eerst het weerstandsniveau van $0,64 doorbroken worden.

Lukt Ripple dat niet? Dan is het goed mogelijk dat de altcoin een terugval naar $0,56 doormaakt. Het niveau van $0,64 gaat dus erg belangrijk worden voor XRP. Gezien de verschillende indicatoren en stemming in de markt, is een stijging richting $0,76 zeker niet uit te sluiten.

Optimisme binnen de community

Ripple is één van de meest besproken altcoins. Deze altcoin heeft echter nog nooit dé doorbraak door weten te maken, hoewel er nu in de community veel optimisme heerst. In de crypto community wordt reeds gesproken over gigantische hoge koersen die Ripple door kan maken. De all time high score van Ripple ligt op maar liefst $3,84, dus er is nog heel veel ruimte voor groei voor Ripple.

Daarbij is het ook belangrijk om te benoemen dat de beste tijd voor crypto er aan zit te komen. Het vierde kwartaal is het beste kwartaal voor Bitcoin, voor elke altcoin en dit jaar mogelijk ook voor Ripple!

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Dogecoin DOGE op rand van 45% uitbraak bij veroveren prijsniveau

Julian Smits

FlokiFi bereikt $165 miljoen TVL, klaar voor rally?

Timo Bruinsma

New Yorker beboet $36 miljoen voor fraude met cryptobeleggers

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu